Detaylari merak ediyorum, gorselligi bozmayan hos bi fikir.
[Arkadaslar bugunde ön 2 koltuga dügmeli koltuk içine gömmeli 2 adet resistans aldım yani ısıtma bugun montajını yaparım işim bitince herşeyi fotoraf olarak buraya dökçem BU ARADA RESİMLERİ HEMEN PAYLAŞAYIM
Konu lostface tarafından (26/03/2012 Saat 17:00 ) değiştirilmiştir.
Detaylari merak ediyorum, gorselligi bozmayan hos bi fikir.
Sinan hocam sen puntoya daha neler yapacaksın merakla bekliyorum![]()
hadi hayırlısı... bekliyoruz...
evet ben arabayı lüks bir araca cevirmeyi düşünüyorum ki yavaş yavaş yapcam Kardeşim
resimler bunlar arkadaşlar
bunun direksiyon simidine uyarlanmışı da olsa tadından yenmicek![]()
düğmeleri nereye yerleştirmeyi düşünüyorsunuz?
JBL Hoparlör
Kapı Direkleri Karbon Kaplama
Amerikan Park
Coilover (cantürk yapımı)
Ayna Kaplama
Abarth Spoiler
Philips Extreme Vision
Kenwood KDC-BT92SD
...
dügümeleri kapıyı actıgında koltuga baglı 1 tane plastik yer var onun üstüne monte ettim ve öyleden beri neredeyse uğraşıyorum canım cıktı koltukların tekrardan kumaşlarını söktüm içine resistanslı bezleri yapıştırdım ellerim kesik icindesadece 12v verilcek kaldı onuda yarın vercem artık çünkü karanlık kapadı işim bitince fotarafları koycam
elinize sağlık detaylı fotoları bekliyoruz...
JBL Hoparlör
Kapı Direkleri Karbon Kaplama
Amerikan Park
Coilover (cantürk yapımı)
Ayna Kaplama
Abarth Spoiler
Philips Extreme Vision
Kenwood KDC-BT92SD
...
yok artık![]()
valla helal olsun, hiç aklıma gelmezdi.
emeğine sağlık
alper saol kardeşim yarın işi bitiricem o zmn detaylı fotoları koycam![]()
arkadaslar sonunda 1 saat once montajı bitridim resistanslı pedleri montaj yaparken foto cekmedim cunku şarjım azdı ama en kolayı o zaten koltukları sagından solundan söküyoruz ve ortasından pedi geciriyoruz koltugun üst tarafındanda pedi icine dogru soktum ve güzelcene yerleştirdim her ikisinin kablo baglantılarını koltugun tam aşarısına saldım bu koltugun sensör kablosunun girdigi delikten...sonra tesisatını çektim 3 kablo bir koltuga diyer 3 kabloda diyer koltuga neden 3 tane kablo dicekseniz 1 tanesi artı diyeri eksi ve diyeride parkları yaktıgımızda bazı ışıklarını yakmış oluyoruz ya mesela hani çakmaklıgın ışıgı nasıl yanıyor parkları açınca o kablo lazım oluyor zaten 3 kabloda çakmaklıga gelen kabloda mevcut o 3 kabloyuda ısıtmaların beslemesine çektim ve cırt cırtlarla koltugun altına sarkan kabloları bagladım ve bitti
usta bu pedleri ve düğmleri nerden temiz ediyoruz peki ve ne kadar fiyatları?
pedlerin tesisatla komple 250 tl yanlız son 2 tane kalmıştı ve birtanesini ben aldım diyerininde baska muşterisi vardı pedleri tofaşta 1 tane abi vardı ondan satın aldım isteyen olursa 10 20 tane olursa italyadan getiririm dedi ama şuanda elinde yok 1 tane getirtircek olursam kargo kurtarmıyor dedi
burda sitelere bakıyorumda bir satıcıTek koltuk için montaj hariç 200 TL+KDV bedeli vardır.* Tek Koltuk için montaj bedeli 100 TL+KDV'dir. yazmış ben ise 250 tl ye her 2 koltuga satın aldım![]()
https://www.altinuc.com.tr/pages.asp?SID=93
elinize sağlık. süper olmuş![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri