Çalışma süper olmuş fakat benimde canım uygulamayı yapmak istedi. Malzemeleri temin etme imkanı var mı?
Çalışma süper olmuş fakat benimde canım uygulamayı yapmak istedi. Malzemeleri temin etme imkanı var mı?
arastırırsan internette bulursun aga hatta link bile koymuştum ama biraz tuzlu![]()
valla hayran kaldım abi süper bir uygulama olmuş emeğine eline sağlık kazasız belasız sürüşler![]()
oto sanayide kazalı yada perte cıkmıs bmw yada buna benzer ısıtmalı koltuklu araclardan soksek uyumlu olmazmı?
12 v olduktan sonra bence olabilir çıkmacılardan bulmak lağzım ama onlarda sana koltuk satarlar heralde... iyi sıkıştırmak lağzım ve araştırmak lağzım...
Her TÜRK asker doğar
koltugu biraz ucuza getirmek lazım ozaman![]()
bravo vallahi orijinal olsa bu kadar güzel olmaz
abi gayet basarılı valla elınıze emegınıze saglık![]()
kapılara yalıtım yapacaktım valla bu olay mantıklı geldi bana yarı yıl tatilinde bunu yapsam mı ki![]()
Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...
bugün yaptım bunu aracıma. on numara oldu. konu sahibi arkadaşa cesaret verdiği için teşekkür ediyorum.
çok ayar oluyorum artık arabaya binince tir tir titriyorumbende yapmaya karar verdim
![]()
dikkat et elektrik çarpmasın![]()
fiyatı ebaydan falan araştıran yok mu
bu arada yapan arkadaşın işçiliğini beğendim. bu pedlerin biri sırta biri döşeğe mi geliyor.
sırta geliyorsa o sırttaki kumaşı sökmek kolay mı?
onların da fotoları var mı acaba.
be yapsam düğmeleri elfrenin altındaki plastiğe monte ederdim sanırım.
puntuların hiç birinde koltuk ısıtma yokmu. var sa aynı yere koysak düğmeleri hoş olur...
Araba ve Koltuk Isıtıcı Minder Bitenekadar.com
https://www.webdenal.com/modacar-kar...li-_72838.html
internette şöyle bi ürün buldum bunu alp direk monte etsek kılıfın altına
Konu firari83 tarafından (24/11/2012 Saat 02:35 ) değiştirilmiştir. Sebep: başka linkler de eklendi
İstanbuldaki arkadaşlardan yaptırmak isteyenler varsa bende varım. Toplu bi şekilde yapabilirsek belki daha avantajlı olur.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
ısıtmalı koltuklara nasıl ihtiyacım var şuan bilemezsinizkarların altında buzlarla boğuşuyorum
donuyor donuyor her tarafım
![]()
ben karar verdim kendim yapacam.
sadece şunu öğrenmek istiyorum.
tr veya yurt dışında koltuk ısıtmalı punto var mı, sadece düğmeler orjinal olsun diye soruyorum
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri