Abi ben şu farları sormak istedim yaptıklarında gerçekten çok güzel olmuş emeğine sağlık... bende de beyaz renk punto varr bu senin farlardan taktırmak istiyorum... Hata falan vermiyor demi?
Punto Evo 1.4 My life 77 hp (Skydome)
hayır hata uyarı falan vermiyor. farların tek sıkıntılı kısmı bilgisayrlı far ayarı yapılması lazım. bizim burda 1 tane yapan yer var ,elektrikçi arkadaşla beraber yaptık. o zaman harika.. ayar yapmadan dağıtıyor..(bilgisayar derken analog sistem far ayarından değilll...milimetrik olarak hangi farın kaç derece aşağı yukarı sağa sola bakması gerektiğini söyleyen bir sistem..)
ayar yapılmış hali orjinal far gibi aydınlatıyor.. yanlız xenon falan takacaksanız ayardan önce takın çünkü ayar yapmak zahmetli...kolay gelsin..
sonradan dikkat ettim de senin araç evo imiş. evo için bu farlardan yok ...dikkat...tompon kısmında sizin farlar köşeli gibi ...takan var ama tomponda çok hafif bir açıklık kısım kalıyor.. sitede gp ya evo farı takılı bir siyah araç var.. biri gp farı ( sol far) diğeri evo farı( sağ far) karşıdan bakıp karar verebilirsiniz ..kolay gelsin
Elinize emeğinize sağlık çok güzel çalışmalar bunlar güle güle kullanın ayrıca araç renk ayrı bir güzel MAŞALLAH.
Araç,sahibinin kişiliğini yansıtır. Gerisi size kalmış
kafalık monitörlerde tamam ..sıra ana ünitede..oldukça havalı oldular ...resimler en kısa zamanda yüklenecek...
vites topuzunun altında ışıkmı var? nasıl yaptınız onu çakmaktanmı aldın hocam elektiriği?
ilim öğrenmenin başı sabırdır !
yok üstad fosforlu şerit o...vitesin mandallı değilse sahibindende senin dediğine benzer kalite ürünler var. vitesci diye aratırsan çıkıyo..senin işini oldukça görür. benimki mandallı olduğundan olmuyormuş.. kolay gelsin
-kapı altı logolu aydınlatma da tamam.( 10 numara oldu.. kesinlikle bunu yapın)
-far yıkama fıskiyeleri de tamam. (Renault kango fıskiyelerini kullandım. bence çok hoş oldu)
bunlarında en kısa zamanda fotolarını yükleyeceğim arakadaşlar.
fıskiye takip![]()
Valla bravo demekten başka bir şey gelmiyor aklıma..Kendi zevkine göre çok güzel uygulamalar yapmışsın..Tebrik ederim..
mugen cam rüzgarlığı + bagaj nikelajı + kutu içi K&N hava filtresi
çok yakında fotları toptan yükleyeceğim ilgilenen arkadaşlar bakabilir, merak ettikleriniz varsa sorun elimden geldiğince yanıtlamaya çalışayım arkadaşlar.
ön + arka görüş kameraları + monitör ayna + arka koltuk kafalık monitörleri
resimleri en kısa zamanda yükleyeceğim..
işte yeni fotolar arakadaşlar..K&N kutu içi hava filtresinin fotosunu çekmeyi unutmuşum onuda en kısa zamanda yüklerim...diğerleri burda..
filtre daha öncede kullandığım için çekişte kesinlikle fark ediyor,normal filtreyi çıkarıp hemen kn denerseniz bariz şekilde ortada.ilk gazlamalarda arabanın kasıntısı kalmıyor. daha pürüzsüz bir şekilde hızlanıyor.,,yakıt olarak olumsuz bir yanını görmedim hatta daha az yaktığını söyleyebilirim. ama ses olayı açık filtre gibi beklentiniz olmasın.. tek eksi yanı fiyatı :150 tl . değer mi bu paraya, buda kullanıcının takdirine kalmış birşey...bence değer..direksiyon kaplaması malzeme+işçilik dahil 30 tl döşemecilerde var.. el beceriniz varsa 15 tl ye yapabilirsiniz..yoksa hiç uğraşmayın 30 tl için değmez. ben bu kaplamayı deri direksiyon zedelenmesin diye kapladım..çeşitli desenli olanları var ama bu orjinal torpida desenine renk ve desen olarak cuk oturdu.. kolay gelsin...
diğerleri..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri