Yer mekan neresi ?![]()
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
Aynen yer mekan neresi ?![]()
Bahçeli 3 cü caddedeyim istiyen gelsin![]()
Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır
Lipi heryerde taktirabilirsiniz. Guzel montaj icin titizlik gerekiyo. Kimde taktirdiginiz önemli degil. Cunki servisler sadece kendi araclarina ait parcalarin degisim yada montajini yapar.
obsessed the red
aynısını düşünüyorum yakın zamanda ayber benim aracımda aynı siyah...
maşallahı var aracının nazar değmesin....
Fiat Grande Punto Bumper Cup Spoiler Lip Sport Valance | eBay
Front Bumper Lip Spoiler / Splitter - Fiat Grande Punto | eBay
bende yapacağıma ama cruzemu lagunamı seatmı yada şunlarmı hangisini yaptıracağımda kararsızım?
Sen gti ını itekle biz gazlarız T-JET le
çok güzel olmuş hayırlı olsun![]()
Fiyat-performans açısından en iyisi cruze lip
Laguna lipin ikinci elini 150 ye anca alırsınız birde laguna lip tam 90 derece köşeli bizim tamponlarda güzel durmaz
Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır
Arkadaşlar siyah arabada bu kadar kendini gösteriyorsa bu lip renkli araçlarda dahada kendini gösteriri gri mavi beyaz kırmızı vs vs![]()
guzel uygulama konustum sanayıde yedek parcacıya sordum elınde yokmus gelecekmıs paylasımın ıcın tskler.
3,5 cam yayla avm otoparklarında sürtücek gibi duruyo ama özendim vallaufak tefek masraflar var halledip hemen yapıyorum
![]()
Eski leş fotoları sildim bu gün aracı yıkadıktan sonra çektim lipi daha net gösteren fotolar çektim
Artık herkes alıcak bu pozlardan sonra bu lipten![]()
kardeş karar verdim bu lipi beraber takmalıyız![]()
süper olmuş emeğine sağlık çok beğendim iyi sürüşler
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri