renkler dikey olması lazım
Merhaba Arkadaşlar. Geçenlerde Aracımı Yıkatırken (Nedense) Arka Bagaj Kapağında ki Punto Yazıları Tazzikli Suya Dayanamayıp Söküldüler. Bunun Üzerine Aklıma Böyle Bir Fikir Geldi. Nasıl Olmuş , Ne Dersiniz ?
Araç Üstünde ki Görünüşü :
![]()
Konu Barisince tarafından (31/12/2011 Saat 17:22 ) değiştirilmiştir. Sebep: Araç Üstünde ki Görünüş Resmi Eklendi.
renkler dikey olması lazım
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
bencede dikey olması daha iyi olur.
Bence böyle güzel olmuş
BY Turbo SPORT 150 HP
güzel olmuş...
Keyif BMW'Dir...
gayet iyi olmuş... diğer harflerle birlikte dikey olarak yaparsan daha hoş durabilir...
Bence yakışmış.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Bence böyle güzel dokunma...
10 numara olmus bu şekilde dikey olmaz zaten böyle çok iyi...
Güzel olmuş...
Bomba![]()
TSİ Jetta.
Yorumlar Ve Oylar İçin Teşekkür Ederim Arkadaşlar. Dikey Olarak Yapılması Talebinde Bulunan Arkadaşlar İçin Şunu Söyleyebilirim ;
Normalde İlk Olarak Benimde Aklımdan Dikey Olarak Geçiyordu Ve Hatta Yaptım. Fakat P Harfinin Duruşu Yatay Olduğundan Dolayı Yatay Yapılan Çizgiler Daha Hoş Daha Kibar Durdu. Dikey Olarak Denediğimde Gözüme Emanet Gibi Geldi. Araç Üstünde de Pek Güzel Duracağına Pek İnanmadım Doğrusu. Yatay Çok Daha Şık Oldu![]()
Gayet güzel bence emeğinize sağlık![]()
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
bu şekilde çok güzel olmuş.ellerinize sağlık
Teşekkür Ederim Arkadaşlar... Forum Sayesinde Yaratıcılıklar Artıyor. Güzel İşler Yapıyoruz![]()
Süper olmuş elinize sağlık
Nokyada olsa yesıl-beyaz-kırmızı nasıl olurdukı
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
güzel olmuş... eline sağlık....
Teşekkür Ederim.Süper olmuş elinize sağlık
Noktaya Sığdıramadım Bir Türlü. Bir Şekilde Uydurmaya Çalışıncada Taşmalar Oluşuyor. Muntazam Bir Görüntü Elde Edemedim Açıkçası Noktada.Nokyada olsa yesıl-beyaz-kırmızı nasıl olurdukı
Teşekkürler...güzel olmuş... eline sağlık....
bence slash gibi yaparsan daha güzel olur."///" bu hizada ama böyle de güzel bence hoş bi hava vermiş
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri