arkadaşlar spor ayakkabıya ihtiyacım olduğu için boyner mağazısında geziyordum. lotto zaten marka olarak bildiğim bir markaydı. italyan bayrağı renklerinin de kullanıldığı ürünler puntolarımız dışında italyan ürünlerine merakı olan ve ihtiyacı olanların dikkatini çekebilir diye düşündüm ve sizlerle paylaşmak istedim. özellikle birinci fotodaki spor tasarımı ve en üstteki kırmızı bağcık çıkışıyla benim çok hoşuma gitti![]()
bunlarda diğerleri.
Alttakiler güzelmiş
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
gerçekten güzel düşünülebilir![]()
ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum
Bence hepsi kötü ayakkabılarama alttakinler üsttekinlerden biraz daha kurtarır gibi duruyo
![]()
italyan bayraklı istiyosan d&g ayakkabılarına bak çok şekiller
pumanın bu ürününü de incelemiştim nasıl sizce. arabada kırmızı olduğundan belki kırmızı şeritleri gözüme çok güzel gözükmüştü![]()
Puma TRACK CAT 30364707 widok 7
Puma ducati![]()
lotto al yüzde yüz italyan![]()
Puma Ducati iyidir..
Oz Büyücüsü
hocam Çin olsun önemli değil bence Çin olunca illaki kötü mü olacak? geçenlerde televizyonda bir program vardı Çinde bir fabrikayı geziyorlardı adam diyor ki: bizden ucuz istiyorlar ucuz yapıyoruz ; kaliteli istiyorlar kaliteli yapıyoruz.. yani 3 kuruşa 5 köfte değil parana göre mal..puma kalitesiz mal yaptırmaz zaten korkma senama lottonun halı saha ayakkabıları çok güzel onu söyliyim
![]()
Nerede o pumanın eski ayakkabılarıı
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
abi italyada bile satılanların cogu çin üretim![]()
ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum
NB takılıyorum çok rahat ayakkabı... şiddetle tavsiye ediyorum...
Puma DUCATTI gerçekten harika hatta geçenlerde YKM Outlette 70 TL ye denk geldi ama sarı renk malesef bana yaş olarak uymaz malesef cesaret edemedim almaya.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
puma gerçekten yürüyüş koşu ayakkabısı olarak mükemmel ne adidas nede nike bu konuda eline su dökebilir..ama adidas kadar malesef sağlam değil dış tarafı ve dikişleri biraz zorlayınca dökülmeye başlıyor ama ben yinede puma zevkini her ayakkabı alırken düşünüyorum ve alıyorum![]()
Isparta'daki mağazada yok![]()
TSİ Jetta.
Gaudi markasına da bakabilirsiniz. Yan kısımda İtalyan bayrağı olan birçok modeli var. Ben düz siyahını aldım çok memnunum.
Tabii birde puma street yaam modeli var süper rahat. Usain bolt imzalı)
Konu orkun09 tarafından (21/11/2011 Saat 21:34 ) değiştirilmiştir.
birazda abart kappa ürünlerine ne dersiniz
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri