asil abi çok güzel bi çalışmaya daha imzanı atmışsın. eline sağlık
bu arada bende çam ağacı efekti vermeni istiyorum yanıp sönmeli malum yeni yıl ağacımız yok ama illaki ağaç olmasına gerek var mı![]()
gayet başarılı valla eline sağlık usta..
onrky
1.4 starjet 95hp
arkadaşlar teşekürler hepinize elimden geldiğince yapıyorum bişeyler![]()
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
mert 35 dnd 78 bu gün yapıldı![]()
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
Selam arkadaslar ben izmirde led firmasinin arge bolumunde elektronikciyim punto aracim var led modifiyesi yapmak istiyorum nasil biseyler yapabilirim.Biz genelde mobilya yat sektoruyle calisiyoruz.Bu sebepten fazla bilgim yok bana ornek gusterin karti bile aynisini kendim cizerim yardim edin olursa sizede yaparim.Tbi yardim edecek arkada nasil sokuldugunu de gostersin gerisi benden![]()
araci yeni aldim o kadar vakit bulup arastiramadim danisayim dedim sorun degil iki gun arastiririm kralini yaparim.Istersen yaptigim islere egetek led diye gir bak
![]()
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Asil Allah tan bi fikir danistim hee tamam en kisa zamanda yaptigim isleri paylasirim.Tabi yinede soyluyorum fikrinizede ihtiyacim var.Unutma akil akildan üstündür.![]()
ben submarine için düşünüyosun sandım ozaman tamam
bence teki bile yeter güç olarak ama geniş açı olursa yoksa ışık tek başınada olsa epey güçlü. ben linktekini kullanıyorum:
T10/BA9S/Festoon 1.8W 12V 12-LED 60000mcd Car Ceiling Dome Light Bulb - White Light - Shipping - DealExtreme
birde neden ışığı dağıtmasın istiyorsun ki? bırak heryeri aydınlatsın daha homojen hoş olur benceson olarak 5000-5500k tercih et bence daha hoş oluyor
Ne Mutlu Türküm Diyene!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri