güzel olmuş bende ses yalıtımını yaparken iç kabini söktüğümde aydınlatma işine gircem, ön tavan lambasına bi submaring lıght yapıcam loş loş![]()
İzmirdeki arkadaşlar şanslı yaaa) arkadaşlar bu aydınlatma işini yaparken fotolayarak yapsanız sonrada forumda bir başlık açıp hangi kablodan ne alıcas nası les alcas kabloyu nası kullancaz diye bizde cesaret alıp girişsek araçlarımızda bu uygulamaya istanbuldan
)
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
asil beni pek önemsemediğin kanaati içindeyim.
kardeşim sanırım bu hafta içi baya yoğun olacağım. cumartesi günü sanada uygun olursa buluşalım. ben cumartesi günü tamamen müsaitim. bu iç aydınlatmayı kesinlikle istiyorum. tel numaranı gönderirsen araşırız. temel de gelsin onada yapalım
abi cumartesi denizde (woswos)gelcek direksiyon kumandası na ışık yapıcaz hep beraber bizim orda hallederiz olur abi....5418375867
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
tamam kardeşim cuma günü ararım ben seni.
asil abi benim tamir işi pazartesi başlıcakmış.cumartesi öğlende işim var sabahtan gelsem bizim işler kaç saat sürer..direksiyon kumandası, koltuk altı ışık ve tavan lambası? eğer tüm günü alırsa başka cumartesiue erteleyelim..bide malzeme neler lazım..(direksiyonunkileri biliyorum)
Asil uygun zamanın olursa benim arabanında içine yapalım. Bu arada punto evo için kapı kollarına estetik aydınlatma konusunda birşeyler düşündün mü?
ticarete dokelım bu ısı sırada ben varımArıcam unutma
![]()
Captaİn Jack Sparrow
abi benide yaz![]()
ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum
eline sağlık hocam yakışmış
Ne Mutlu Türküm Diyene!
güzel olmuş teşekkür
çok güzel olmuş.bi ara bende bunu denemiştim sigortayı patlattım. birde led ışıklar tam olarak sönmedi kısık bir şekilde ışık vermeye devam ediyordu
. tavan lambasına beyaz ampül taktım ondada aynı sorun var.banada yaparmıyız asil abi ? :=)
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri