valla annemde deldırmıs plakalıgı cok kotu olmus ben memlekete gıttıgımde cıkartacam kafama koydum delıklerede kucuk beyaz folyo ıle kapatsam olurmu asızde nasıl olur ?
valla annemde deldırmıs plakalıgı cok kotu olmus ben memlekete gıttıgımde cıkartacam kafama koydum delıklerede kucuk beyaz folyo ıle kapatsam olurmu asızde nasıl olur ?
kulaklarım cınlıyo nedense
bu arada ben hata yaptım siz yapmayın!! plakalıgı ceki demirinin üstüne taktım.bisey olmaz dedim fakat yolda kalınca nasıl bir hata yaptıgımın farkına vardım!ben yaptım siz yapmayın.en kısa zamanda sokup daha değişik bi sistem yapmayı dusunuyorum.bilginize...'!
Konu Linos tarafından (08/06/2007 Saat 10:35 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood!
çift taraflı bantlarda söküldüğünde tampondan boyayı sökme gibi bı durum varmı ??
çift taraflı bantla beraber silikonla da yapıştır. ben öyle yaptım, çok sağlam oluyor. tawsiye ederim...
arka plakayı yaklasık 1yıldır cift taraflı bandla kullanıyorum yagmur kar camur demedi.hala sapasaglam kullanıyorum.tavsiye ederim..
Ankara şaşmazda ;10 milyona,plakayı önce kesip(yanlardan biraz gereksiz kısımları alıp), plakanın köşelerini hafif yuvarlatıp siyah silikon (kalınlık yapmayacak şekilde) ve çift taraflı bantla yapıyorlar.Çift taraflı bant olmazsa olmaz.Ben bütün arabalarımı böyle yapıyorum,çok güzel oluyo,Bursa dada yapan yer varmış...
ya bende bant we sılıkon wardı zaten ama ön pLaka attı ama wida taktım cok sagLam OLdu tam kawradı hem zaten delİk faLAn olsa nOlcaKki zaten Plaka kapatıo arkadaŞLar
bendede cıft taraflı bant ve kaporta sılıkonu(sıyah renkte)ıle yapıstı cok memnunum sapasaglam duruoo....fotomo bakabılırsınız..
bırak yapıştırmayı fln..perçin attır en sağlamı..sen bile sökemezsin
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri