harbi aslan nickli arkadaşa:

hocam resim paylaşmayı bilmiyorum ama şöyle bi anlatayım istersen...
modülü aldıysan orda kırmızı kabloyu sürekli elektrik olan bi yere bağlamalısın ben içeri geçirip sigorta kutusunun altıdaki ana elektrik kablosuna bağladım..

siyaha kapı içinden bi yerden şase ver

beyaz kaloyu kapının kilt mekanizmasının ordan gelen kablo grubunun içinden mavi olana bağla

onun dışında camları kaldırması içinde

cam anahtarları var ya onun altından camları kaldırmaya yarayan + elektrik veren kabloları bul biri sağ cam biri sol cam olmak üzere iki kablo olacak... bu işlem için ucunda direk elektrik olan bi kabloyu ordaki soketin içindeki yerlere değdirerek bulabilirsin

şimdi o bulduğun kabloları kes kestiğin kabloların anahtara giden ucuna switch ucunu motora giden yani diğer ucuna da motor ucunu bağla

bunu anahtarların altındaki diğer kestiğin kabloya da uygula

valla anlattım ama ben bile bişi anlamadım... artık anlayabilirsen yap... anlayamazsan da bana resim paylaşmayı öğret

sedini nickli arkadaşa:

kesinlikle sağ camın otomatik inmesiyle bi alakası yok o kısmı zaten arabanın beyni hallediyor siz sadece cam kalkana kadar elektrik veriyosunuz modülle yani cam tamamen kalktıktan sonra cama giden elektrik yani şase beyin tarafından otomatik kesiliyo.. camın kendinde olan zorlama sensörüyle yani..

ozzy nickli arkadaşa:

benim araç dynamic benm araçta ole bi tesisat yok kabloların hepsi dolu eğer olan varsa ordan da alabilir bence + yı mantıklı yani... hem kaldırır modülün harcadığı elektrik de 12 v amperi de aynıdır bence... ama tam bilmiyorum yine de denemekte fayda var