Alıntı bahadir77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
tahmini olarak bir süreniz varmı abarth spoiler için.... yada special için diyelimki bugun istedik odemeyı yaptık, kac gun ıcınde teslim olur. bu arada benım aracım evo beyazı - renk kodu gereklimidir.
Kaputun altında boya kodu var onu verdikten 3 ila 5 gün içerisinde teslin olunuyor boya kuruma kargo vs

Abarth kesin tarih veremedim daha kodunu bulup sipariş bile edemedik eperdeki kodu yanlış ..
Alıntı 1ocak2011 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hafta sonu Kemal kardeşime benim arabamı bilader ile gönderdim, Ama perşembeden boya kodunu sipariş vermiştim. C.tesi bilader ile aracı gönderdim 10 dakikada takmışlar, yalnız ertesi gün bant lekelerini biraz çıkartmak zor oldu, çünkü baya bir donmuştu, arkadaşlar akşam çıkartın demişler biz ertesi gün çıkarttık ondan dolayı zorlandık, Sonax'ta 10 TL karşılığında çıkarttırdık.
Araç yola çıkacağı için üzerine kağıt bant yapmak zorundaydık , tabi güneş fazla ısıtınca bant erime yapıp biraz iz bırakır , sıcakta değilde güneş gidince sökmek daha mantıklı iz kalırsada cila ile yada nemli bez ile sürüp çıkarabiliyoruz.

güle güle kullan tuncay abi