ankaralıı arkadaşlar konuya biraz eğilseler çok ii olur aslında.
bunu alıp takarken bı ıslem yapılıormu yanı bızımkıler donerek ceıkıor bnm yalama oldu vıtes topuszu artık yan duruor![]()
Captaİn Jack Sparrow
başarılı gözüküyor...
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
arkadaşlar linklerdeki ilk vites topuzu ford mondeo 2007-1009 kasaya ait ikincisi ise ford focus 2006-2009 trend kasalara ait fiatla filan bi alakası yok bilginiz olsun
Evet bunu alıp bakma yada yerinde deneme şansı olan bir arkadaşımız öncülük etsede hepimiz değiştirsek şu çirkin vites Topuzlarımızı![]()
[QUOTE=acRep;524324]Evet bunu alıp bakma yada yerinde deneme şansı olan bir arkadaşımız öncülük etsede hepimiz değiştirsek şu çirkin vites Topuzlarımızı[/QUOT
senle aynı fikirdeyim.
firma ankarada ist de olsa çoktan giderdim.ankaralı arkadaşlar bi baksalar harika olacak aslın.
ankaralılar size söylüyooom![]()
Arkadaşlar pazar günü sipariş ettim bugün geldi, taktım lineama, görünüşü orjinalden daha güzel oldu, ancak şöyle bir durum var orjinali vidalı çevirerek söküyorsunuz ama bu ürünün vida dişi tam uymuyor, bende biraz bastırarak vidaladım sonuçta topuzun üzerindeki vida dişi plastik yeni diş açtı kendine, biraz uğraştım ama on numara oldu, tüm lineacı ve puntocu arkadaşlara tavsiye ederim orjinalden daha hoş duruyo, yanlız 6 vites ve mandallı vites topuzlara uymaz, en kısa zamanda resim eklerim.
arkadaşlar bugün GP min deri vites topuzunu çevirerek çıkartmak istedim, ancak çıkmayacakmış gibi duruyo. başka bir çıkartma yöntemi mi varmıdır acaba ?
Sadece cevirerek cıkıyo biliyorum . Kırılma catlama riski var dikkat etmek lazm.
ben de dün sipariş etmiştim bugün geldi.aretiasın dediği gibi diş farkı var yani vidalayarak uturmadı gp ye.en azından ben oturtamadım.ben de topuzun içerisine biraz siyah cam silikonu bastım yerine oturttum.şimdi silikonun kurumasını bakliyorum
orjinaline göre görüntü çok daha güzel oldu.tavsiye edrim arkadaşlar..
Bakan oldumu acaba Gp'lere oluyomu bu vites topuzu ??
foto lazım foto yapan arkdaslar
Captaİn Jack Sparrow
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri