ben de dün bilen otoda arka kaliperleri griye boyattım. güzel oldu. eskisi paslı paslı canımı sıkıyodu. bilen oto sağolsun şirketten halletti![]()
Volkan hayırlı olsun, güzel olmuştur kesinlikle...
ben de dün bilen otoda arka kaliperleri griye boyattım. güzel oldu. eskisi paslı paslı canımı sıkıyodu. bilen oto sağolsun şirketten halletti![]()
şimdi boyaların özleliklerini tam bilemiyorum ancak arka kampanalar için sıcağı dışarı rahatça verebilecek bi rboya olmasında fayda var. Yoksa balatalar ısınınp birde sıçağı dışarı veremesse çok sağlıklı olmayabilir. Ben jantları aldığımda halk arasındaki tabiri ile soba boyası ile boyandı.
arkadşlar eğer klıperiniz yada arka kampanalarınız renklı olmasın diyosanız.örnek aracın rengi.heryerde satılan metelık akrıklık soba boyaları var hem ısıya dayanıklı hemde jant ile mükemmel bi uyum sağlıyo .valla ben ıonlan boyadım sonuç süper.ne dökülmeoluyor nede ABS hatası veriyor.sorunsuz tavsiye ediorum
arkadaslar resimleri eklerseniz aracın kaliper ve kampana boyalı hali çok güzel olur.. birde istanbulda nereleri tavsiye edersiniz bu iş için?
volkan meraba,ben 2 hafta önce boyattım kaliper ve kampana ları...sanayiden 2 tane sprey boya aldım kırmızı,tanesi 7,5 ytl den,arabanında 40000 bakımı gelmişti kavaklıdere oto ya götürdüm ve boyamalarını rica ettim,sağolsunlar onlarda kırmadılar beni boyadılar ve işçilik ücreti talep etmeden...yani arabanı bi sebepten servise götürdüğünde boyada alıp gidersen yaparla bence...
Arkadaşlar, Grande Puntomun arka fren kampana muhafazası paslı bir şekilde duruyor. Bu muhafazayı boyamak veya boyatmak istiyorum. Daha önce bu uygulamayı yapmış olan arkadaşlardan yardım istiyorum. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
ısıya dayanıklı bir boya al ne renk istiyorsan.tekeri sök.boyacağın yerin dışındaki etrafı gazete gibi birşeyle kapat sonra boyayı püskürt güzelce.kurumaya bırak.ben önleri kırmızıya kampanayı siyaha boyadım.5-6 ay oldu hiçbir sıkıntı yaşamadım.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri