büyük bi direnç koyarsanız yanıp sönmeyi kesersiniz ısınmaz. ama lamba yanar. 1k mesela.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
hasan kardes ben de kolcak alamyı dusunuyorum sıteden arakdasın bırı sattı orjınal servısten 225 almıs arabayı satarken cıkarmıs sıtede sattı yetısemedım senın bahsettıgın kocaklar yansayı galıba sen tevsıye edermısın yoksa orjınal bı syemı almalıyım
Valla tebrik ederim çok hoş olmuş...
yaa ben anlamadım nasıl montaj yapıldığını?el frenının oldugu kısım komple sokulerek mı yapılıyor.eger sokuluyorsa nasıl sokucez?yardımcı olurmsunuz?
abi benim bu kolçak orjinaline göre dandik tabiki ama fiyatıda 30tl gibi bir rakam benim işimi görüyo ama orjinal ve sağlam olsun dersen sen bilirsin ama bi 7-8 kolçak parası vermek lazım tabi
el freni kısmı yukarı doğru çekerseniz çıkar aynı şeki,lde takılır basittir kolay gelsin...
Eflatun'a sormuşlar;İnsanoğlunun sizi en çok şaşırtan iki davranışı nedir?
Eflatun tek tek sıralamış,Çocukluktan sıkılırlar ve büyümek için acele ederler. Ne var ki çocukluklarını özlerler.Para kazanmak için sağlıklarını yitirirler.Ama sağlıklarını geri almak için de para öderler.Yarınlarından endişe ederken bugünü unuturlar.S...onuçta, ne bugünü, ne de yarını yaşarlar. Hiç ölmeyeck gibi yaşarlar. Ancak hiç yaşamamış gibi ölürler.
teşekkürler sökme şeklini söylediğin için, ,
bende bunu öğrenince montaj yaptım...
hasan cım dogru dıyorsun fakat ımkan meselesı para bırıkıtırcem![]()
Arkadaslar bu parcanın adı ne orjınalını nasıl temın ederım ve nekadardır
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Arkadaşlar bende aşağıdaki linkte yer alan ürünü satın aldım. Bugün yarın gelir, takacam inşallah bende
Hepsiburada.com
bu resimlerde benden gercekten güzel oldu..
[IMG]Uploaded ImageShack.us[/IMG]
onrky
1.4 starjet 95hp
hayırlı olsun..
ben aldığım firmanın telini yazım umarım reklama girmez..ben telefonlan ulastım adresımı verdım arkadas elden teslim etti 30 lirada para verdim..
işine yarıcaksa verim numarasını.0554 679 41 81 MERT AKÇA
arka bardaklık yeri iptal ara aparatı takmadım ..bağlantı yerıne sağlı sollu çift taraflı bant yapıstırdım en ufak bır zırıltı söz konusu değil şu an için geyette rahat ve kullanışlı..
onrky
1.4 starjet 95hp
dostum senin carbon uygulaman vardı.ne yaptın söktün mü?
dikkatimi çekti..
Konu karakushasan tarafından (23/05/2011 Saat 13:02 ) değiştirilmiştir.
Eflatun'a sormuşlar;İnsanoğlunun sizi en çok şaşırtan iki davranışı nedir?
Eflatun tek tek sıralamış,Çocukluktan sıkılırlar ve büyümek için acele ederler. Ne var ki çocukluklarını özlerler.Para kazanmak için sağlıklarını yitirirler.Ama sağlıklarını geri almak için de para öderler.Yarınlarından endişe ederken bugünü unuturlar.S...onuçta, ne bugünü, ne de yarını yaşarlar. Hiç ölmeyeck gibi yaşarlar. Ancak hiç yaşamamış gibi ölürler.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri