bir pazar günü can sıkıntısından farlara kaş çektim biraz amatörce oldu ama idare eder gibi geldi yinede
yok olmamış derseniz sökmeyi düşünüyorum![]()
fena olmamış aslında elinize sağlık
gerçekten güzel olmuş... elleme kalsın... eline sağlık..
Biraz kullanın sıkılınca sökersiniz,emeğinize sağlık.
Bencede çalışma başarılı eline sağlık ama bizimkilere de kaş pek gitmiyo nedense![]()
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
emeğine sağlık güzel olmuş bizim gp lerin farları biraz büyük böyle bişey yapınca hoş oluyor ama biraz renk farkı var gibi görünüyor belkide resimde öyle görünüyor bence hoş olmuş iyi günlerde kazasız belasız kullanırsın inş.
Güzel olmuş biraz kullan istersen sonra sökersin..
iyi olmuş engin güzel duruyor
bence güzel olmuş emek vermişsin vede amatörcede olmamış yakışmış güle güle kullan..
ben bi akatörlük göremedim..eline sağlık fena durmuyor
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
Guzel olmus.
bu işler zevk meselesi ama ben tasvip etmiyorum
Dünyada bir tane dahi çocuk mutsuz olduğu sürece, büyük icatlar ve ilerlemeler yoktur. A.Einstein
herkese teşekkür ederim arkadaşlar biraz daha kalsın bari nasılsa sökmeside kolay![]()
Harika olmuş sökme bırak kalsın ..
sıkılırsan sokersınn fena deılll amaa
şahsi fikrim:far kaşına hayır![]()
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
şahsi fikrim
kaşsız kurbağa gözleriyle şaşı bakan punto daha güzel
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Pek sevmem bu tarz modifiyeyi ama seninki fena durmamış bide canlısını görmek lazım gerçi![]()
kurba gıbı olmus ve sırıtıyor Engın kardes bı sure takıl sonra sokersın
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri