Uzun zamandır Nafiz abinin istediği izolasyon işini en sonunda hallettik.Uğraştık vede cok güzel oldu.Bir olayın beyin takımında olmak cok zormuş canım.
Bagaj kapağı bagaj ve arka koltuk tabanı izolasyonunu hallettik.Sırada kapılar ve arka yan bakalitler var.
Gerekli olan malzemeler
İzolasyon keçesi
falçata
makas
çift taraflı bant
brvhgt
bir adet çırak (nafiz)
diğer fotolar
son fotolar
Ellerimize sağlık.
Elinize sağlık, bu kadar emeğe değecek kadar etkisi varmı
fotoğraflar iphone ile çekilmiş sanırım
edit: nafiz abinin blackberry ile çekilmiş![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
abi operasyonu babamın evinin önünde yapmışsınız.. bi çağırmadınız beni![]()
hmmmmmmmm......
Green
ah be ozzy sen beni tanimadinmi boşa yaparmiyim hiç alet blacberry Volkan sizin evin önunde yaptik doğrudur
ertan abi güzeL bir çaLışma oLmuş eLinize sağLık.
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Ertan abi ellerine sağlık, hayırlı ugurlu olsun...
bende bagajın icindeki döşemelerin iç kısımlarına pütür attım subwoofer bass vurunca sacda esneme oluyordu o biraz olsun azaldı ama senin yaptıgın şekilde boş vakit bulunca bende yapmayı dusunuyorum tekrar hayırlı olsn.
ellerinize sağlık,çok guzel bi çalışma olmuş,hayırlı ugurlu olsun...
ellerinize kollarınıza sağlık . çok güzel iş çıkarmışsınız.
Emeğinize sağlık.ne kadar vaktinizi aldı bu işlem?
elinize emeğinize sağlık gerçekten güzel iş çıkarmışsınız biraz detaylı bilgi verirseniz kullanılan malzeme fiyat temin edilebilecek yerler vb. daha da faydalı olacaktır tekrar elinize sağlık
sanayiye gidilir döşemeciden ses izalasyonu için keçe alınır 2x2 14 ytl güzel bir işçilik ve boşta bir çırak temin edilerek iş halledilir burda en önemli nokta çırağın iş bilir olması vakit olarakta biz çırakla biraz yüz göz olduk iş uzadı yoksa çok sürmüyor ama işçiliğe dikkat ozan senin işide hallederiz
Bende istiyoruuummmm
Ertan abi haftaya cumartesi sendeyim ona göre![]()
Şimdiden söylüyorum.
Fiat Grande Punto StarJet Emotion 1.4 16V 95Bg
Haluk sen yaşıyomuydun yaw![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Yaşıyorum tabi ama yoğun bir yaz dönemi geçirdim.Ondan dolayı uzun zamandır pek uğrayamıyordum foruma...
Fiat Grande Punto StarJet Emotion 1.4 16V 95Bg
Acaba bu yalıtımı dışarıya ses çıkmasın diye mi yoksa içeri ses almasın diye mi yaptınız![]()
![]()
Özellikle bagaj kapağındaki plastik parça çok titreşim yapıyor, müzik sistemi yapınca bende izolasyon düşünüyorum. Güzel işçilik olmuş, ellerinize sağlık. Kim ne derse desin insanın kendi işçiliği kadar başka bir işçilik tatmin etmiyor![]()
GP in mirror is faster than they appear !
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri