Alıntı OzzY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
diyotun farklı kullanımı var en temel 2 kullanımı var.
1. ters yönde akımı önlemek, mesela ben sis farı tesisatına koydumki gecikmeli sönmeyi sağlayan devrede sorun olursa filan aracın tesisatına zararı olmasın.

2.side dediğiniz gibi akımı doğrultmak buda 1.de yazdığım prensiple oluyo alternatif akımda sürekli yön değişiten akım diyot grubundan geçirilerek doğru akım üretiliyo

ama arabadaki tüm elektrik doğru akımdır zaten. alternatörde üretilen alternatif akım aleternatör çıkışındaki diyot tablasında doğru akıma çevrilir daha sonra akü ile stabil hale gelir.

ledde bi diyot aslında.

bunları neden yazdım bilmiyorum ama

uzun lafın kısası bu tip ampullerde diyota gerek yok, arıza lambası yanmaması için direnç olması lazım. ama o kadar küçük dirençlerle o enerji nasıl çekiliyo ilginç daha önce hiç görmedim o tipte o kadar enerji harcayabilcek direnç.
dipsiz ampul her iki türlü de takılabileceği için + ve - kutupların yeri bilinmeyebilir, diyotlar da, nasıl takılırsa takılsın bu kutupları ledlerin doğru uçlarına yönlendirmek için kullanılır. Gerçi burada üzerinde 241 yazan elemanlar sanki devreye paralel olacak şekilde lehimlenmiş gözüküyor ve üzerlerinde katotu belirten bir işaret yok, muhtemelen onlar dirençtir. üstteki küçükler diyot olabilir.