olmuş.
Aynı marka kılıf bizim burda 20 lira alıcaktım dün o direksiyonun şişik olduğu kısımlarda iki dikiş arasında çok acıklık olnca vazcaydım şimdi aklıma geldi nolursa olsun deri esner ama burada fiyatı gereksiz pahalı 20 lira. dediğiniz gibi 10 liraya bulabileceksem araştırayım biraz daha.
olmuş.
Öncelikle çok şık durmuş her iki ekleme. Güle güle kullanın.
Benim merak ettiğim magicpadle cihazı nasıl sabitleyebildiğiniz ve enerji bağlantılarını nasıl yaptığınız. Evonun orjinal navi bölümünde boşluk var bu opsiyonu tercih etmeyenlerde. Bende bu kısma aynı sizin yaptığınız gibi sabitleme ve bağlantı yapabilirmiyim. Yapabilirsem nasıl olur. Elektrikten hiç anlamayan biri için bunu İzmirde yaptırtabileceğim yer önerilebilinirse sewinirim. Çünkü bu isteklerimi izmir birmottaki aksesuar bölümü kısmındaki kişi "yoookk yapılamaz" demişti. Görüyorum ki siz gayet güzel yapmışsınız. Tavsiyeler ve yardımlar için şimdiden teşekkürler...
Navi 180 TL... Bu fiyata alınan navigasyon cihazları işe yarıyor mu ki ?
Biraz bu cihazdan bahsetseniz...
Teşekkürler
sistem basit çakmak kısmından aldığın şarjı teybin sol üst köşesinden çıkart tak böylece fazla göze batmıyor ... magicpad de nereye istersen yapıştır. ses için fm transmitter özelliğini kullandımm fakat pek verimli değil haberinizz olsunn aux kullanırsanız kötü görünebilir fakat daha kaliteli olucaktır. Deri kılıfın esnediğide doğru
Cihazın kalitesiz olduğu doğru para meselesiii...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri