Daha ne olsunkı walla hoş olmuş orçun bende jantlardakılerı degıstırıcem..Bide dıreksıyonun soyulan yerıne guzel işlemeli gp yazdırıcam![]()
I ' m c a p u l i n g . . .
sağolasın deniz...
güle güle kullan... ben bu konuda çok kafa yormuş biri olarak
size rehberlik etmek isterim şayet zaman içerisinde bu logo hoşunuza gitmez ise oto y.parça çıkmacılara gidin oradan yeni tip logo temin edebilirsiniz değiştirmesi çok kolay ben kendim yaptım eminim sizde yaparsınız işte konu:https://forum.grandepuntotr.com/kend...rme-bitti.html
Çok sağolun ali beyde ben o airbag'i patlatırım sökerken.. Elim malesef yatkın değil bu işlere![]()
Bi arkadaş da yapmış çıkmacılardan airbag kapağı alıp ama bunlar cesaret isteyen işler o arkadaşı tebrik ederim.Şu yeni logodan taksaydın daha orjinal dururdu kanımca ama sen beğendiysen olay bitmiştir.yeni konu açıp kirlilik yapmayayım dedim bende ön ve arka logoları değiştirmek istiyorum.şu kırmızı olanlar sadece f harfi var.Servisler dışında nerde bulabilirim (yani faiş fiyat vermek istemiyorum) sonra sırada falçata ile direksiyondaki var.
Teşekkür ederim Kıvanç Bey... Dediğiniz logoyu hiç görmedim F harfi olan... Ama bir araştıralım bakalım...![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri