Cırtt lamış kardes sökmeni tavsiye ederim yerine kapı kolları ayna aracın rengine boyanabilir
Cırtt lamış kardes sökmeni tavsiye ederim yerine kapı kolları ayna aracın rengine boyanabilir
Net Resim EkLendi..
Hadi Abisi .)
Bence arabada kırmızı başka birşeylerde olmalı. Atıyorum; sticker, kaliper boyama.. vs.
Şu haliyle nasıl diyeyim, birşeyler eksik.
araç sizin zevkinize saygı duyarım ama gri araçta kırmızı ayna çok sırıtıyor.
evet kırmızı biraz sırıtmış ona uyum sağlıyacak bişey daha olmalı...
aslında griye gidebileceğini düşünüyorum kırmızının ama biraz parlak bir kırmızı olmuş sanırım. senin hoşuna gittiyse tamamdır bence, güle güle kullan![]()
bencede hiç olmamış acayip bagrıyor.
ilk fırsatta sökün bence , carbon çok daha iyi durur..
Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun =)
kesinlikle çok güzel olmuş bende new orleans mavi gp var ben de onun aynalarını beyaz veya italia bayrağı yapmayı düşünüyorum... Sİzce???
hiç yakışmamış bence.gövde rengine boyat.
konu tam 1 senelık hortlamıs yaaracın kırmızı aynaların ustunden kac tane boya gectı suan aynalar carbon fıber Li
![]()
Hadi Abisi .)
Emeğinize sağlık ama bence olmamış.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
bu puntonun kulakları üşümüş yavbence olmamış arabanın rengi beyaz olsa daha uyumlu olurdu.gri renk olunca en iyisi siyah renge boyat parlak siyah hoş olur
piano black canavar olur
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri