buluşmalara damsız girilmeyecek yani... abi bagaj kapanmıyor du senin haydar ı almasınlar...
güzel olmuştur emek var sonuçta güle güle kullanın
elinize sağlık çok güzel olmuş
iyi geceler abi.....
hayırlı geceler![]()
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
guzel olmusss elınıze sağlık
ellerinize sağlık, gerçekten çok güzel duruyor.
plaka boşluğunu da folyolarsanız daha asi bir görüntüsü oluyo gerçekten
bu arada alt panjurlarınızı takmak için kaç yumruk ve kaç tekme attığınızı çok merak ediyorum![]()
Bende folyo tamam Alican. (Fırat tekrar eline sağlık kardeşim) Son rütuşlarını yapacağım birazdan. Ancak alt panjura gelirsek halen daha takılmadı bu gidişle de zor takılacak gibi
ya ya dimi. Benzer bir konuşmayı Cumartesi akşamından da hatırlıyorum ben. 12:00 de gel beni pazardan al![]()
![]()
Konu JASMINE tarafından (09/08/2010 Saat 22:26 ) değiştirilmiştir.
fotoları bekliyoruz o zaman abla
alt panjuru söküp boyadığımda yaklaşık bir hafta boyunca hergün 1 saat uğraştım ama yinede takamamıştım. plaka boşluğu esnediğinden tırnakları yerine oturmuyordu. sırf bunun için burdaki sanayiye gittim. aracı lifte kaldırdıktampunun alt vidalarını sökerek orayı açtık ve bir demirle plaka boşluğuna iç taraftan baskı yaparak,esmesini durdurduk, biride ön taraftan panjuru itince cuk diye oturdu. daha kolay bir çözümü varsa paylaşın lütfen
buda benim panjurların boyasız ve boyalı hali![]()
Konu Punto_Can tarafından (07/04/2011 Saat 12:02 ) değiştirilmiştir.
Çok hoş olmuş Alican. Kim ne derse desin başkalarına mide bulandırıcı gelsede ben boyalı halini hep sevmişimdir. En sonunda benimde panjurlarım boyandı ve mutluyum
Alican fotolar için çoookkkk erken. Birazcık daha işleri var. Yavaş yavaş tamamlansın. Ayrıca yüz görümlüğü almadan göstermem. 5.senesinde değişime başladı. Nazlı biraz benim GP. Görmek isteyen ancak Es-Es'te görür.![]()
![]()
Elinize sağlık ama şu söküm işine bi cevap yazsanız.ben de mat füme gri deneyeceğim......
Öncelikle aramıza hoşgeldin İhsan. Tanışma bölümünde konu açıp bize kendini tanıtırsan seviniriz.
Panjur sökümü aslında çok zor değil. Zor olan kısım takma. Sağ ve sol köşelerden hafifçe çektiğinde çıkıyor zaten. Takılan tırnaklara ince bir tornovida ile müdahale edersen sorunsuz çıkartırsın.
Çok güzel olmuş, hatta ben de resimleri görünce gaza gelip bauhausdan spreyleri aldım, birazdan boyamaya başlayacağım![]()
Konu ferikci tarafından (10/08/2010 Saat 21:40 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri