Alıntı Scottie Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
adının harflerini keserek çıkardın değil mi...
Eser stopa isim yazma olayını bende yapmıstım ama Engınınkı kadar harflerım duzgun olmamıstı bır sure sonra cıkarttım zaten cok çakma işçilk yaptım dıye.
Önce seffaf yaglı fırın kagıdı ile stopun üstüne koyup alanlarını yaglı kagıdın ustune cızdım kı folyo tasmasın dıye.Sonra worldde ZynlKrcn yazdım normal kgıda prınt ettım ,yaglı fırın kagıdını prınt edılen kagıdın uzerıne koydum ,tekrardan yazdım zynlkrcn yazısını yaglı kagıda ,sonra yaglı kagıttakı ZynlKrcn nı oydum ıcı bos kaldı (duvara sprey boya ıle yazı yazanlar kalıp yapıp sonra kagıdın ustunden spreyı sıkarlar ya osekılde duvara duzgun yazı cıkar ).
Sonrada yaglı kagıt ıle kırmızı folyoyu ussute getırıp bu seferde ya folyonun ustunu boyayıp kestım ısımlerı yada kagıdın uzerınden kestım folyoyu hangısı kolaysa artık
Folyonun altına sıyah bır folyo yada elektrık bantı cektım cunkı folyoyu dırek yapıstırısan folyonun incelıgınden dolayı senın stopun kırmızısı rengı folyoyu bastırıyor ozamanda aksam senın yazdıgın ısımın yanında folyoda ısıldıyor cok cırkın gozukuyor ozaman ısın sadece senın ısmınden cıkmalıkı aksam yazdıgın ısım tam okunsun