Sağdan sola 9 cm yukarıdan aşşağıya 21 cm ölçün oluyorsa oluor demektir dış ölçüsü niye![]()
güncel!!
Mehmet abi. bana yolladığın ayak dayamada 4 tane delik var ya oralardan ayak yerine vida gibi bişeyle falan montaj yapıyormuyuz.![]()
Artık Fiorinolu
Erkan vidalıyosun zaten ayak dayama yerıne
I ' m c a p u l i n g . . .
Erkan normalde montaj civatasını yolluorduk ama sende bir karışıklık oldu biliyorsun , kusura bakma bu yüzden
Ayak dayamayı takmak iin kesinlikle delmiyorsunuz delme olayı yok sakın öle bişi aklınıza gelmesin .. ayak dayama ile birlikte ufak 4 adet civata gönderiliyor bunları halıya tuutruyorsunuz , yani cevirerek takıyorsunuz ve halıya sarmış oluyor
Yanis enin dedğin gibi civata bile takmadan yerinden oynamıyor o yüzden bir şey delipte takmıyoruz sadece işi garantiye almak için halıya tutturuyoruz![]()
Kampanya yapta herkezın bı ayak dayaması olsun memoli
Ben o civata benzeri şeyleri de takmazdım. gayet sağlam ve şık duruyor zaten şu anda. o kadar da kullandım halısından ne düşme yaptı nede yerinden oynadı.
Artık Fiorinolu
deniz kaşınıyorsun galibabunun kampanyasımı olur ule zaten eti butu ne
![]()
Yap bi kıyak kargo benden falan de bari
Çok kızıstırırım ben pazarlıgı bılesın...
Ule 3 tl kargo tutuyor zaten onudamı ben çekeyimne adamsın aras kargo için menfaatinizi düşünerek bir dünya sözleşme imzaladık ürünler çok çok uygun gitsin diye
Aras kargoyla gönderimlerimiz ambardan çok daha ucuza gidiyor . Koca daylight far kutusu 14 tl ye gidiyor
![]()
yeni bahar kampanyası
Buyur bakalım kriminal![]()
Konu femoli tarafından (06/07/2010 Saat 15:26 ) değiştirilmiştir.
eşantiyon veriyorsun abi ben alabilirim![]()
I ♥ Punto
esantiyontabi canim ne demek .
güzel kampanya![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE VE DEDİRTENE !
ayak dayama pedal grande punto www.kemaloto.com
Konu femoli tarafından (06/07/2010 Saat 15:26 ) değiştirilmiştir.
Üzeri çizildi pasta attırıcam![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri