alan ve ya takan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyoruz biz de ona göre seçim yapalım![]()
1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER
tuncay abi senin abarth spoiler hazır gelirsen bugün takalım![]()
Ve bugün Abarth Spoiler takıldı, Yavru garajda yatıyor, Akşama resimleri koyacağım...
merhaba. sanırım herkes alıp almamak için birbirini bekliyor. ben de resim ve alanlardan yorum bekleyenlerdenim. resme göre karar vereceğim. forumdaki diğer abarth tip spoiler oldukça başarılı. Ancak Ankara'da olmam sebebi ile femolininkini beğenirsem onu alacağım.
Konu femoli tarafından (09/04/2012 Saat 13:13 ) değiştirilmiştir.
Ben de siparişimi hayırlısıyla bugün verdim. Artık hazırlanmasını beklemekteyim.
femoli bu spoilerinde carbonlusunu yaptın mı ? yaptıysan onun fiyatı nedir sana zahmet....
karbon kaplarız o biraz zahmetli bir iş birde ipek karbon kullanabiliyoruz yoksa köşeler dönmüyor oda yaklaşık 250 civarı bulur..
Güzel bir çalışma gerçekten Evo Gri rengi araçta nasıl durur acaba taktıran arkadaşlar varsa resim göndere bilirlerse çok iyi olur bende düşünmeye başladım bu spoileri.
yakında bol bol fotoğraf göreceksiniz şuan boyada 14 adet abarth spoiler var boyacımız bile sapıttıhepsi salı çarşamba bitecek dağılacak bol bol fotoğraf koyarlar..
![]()
Tahminen spoilerlar ne zaman hazır olur. Ben de siperiş vermiştim Mehmet Bey telefonla konuşmuştuk.
kıvanç arkdaşlım telefonuna ulaşmıyoruzki hep kapalı, spoilerin hazır dükkanda gelirsen montajını yapalım ..
femoli arkadaş,senden orjinal Marşpiyer kalıplarını bekliyoruz.bu işlere yatkın olğunu görüyorum,eyer orjinal grende punto Marşpiyer getirtirip satarsan "abart spoyler "gibi kazanacağına inanyorum.Marşpiyer lerde de aynı işçiliği yaparsan beni ilk sıraya alıcı olarak yaz.
benim ve forumdaki arkadaşların istediği Marşpiyer modeli
resimdeki Marşpiyer modelidir.şayet bu modeli getirtiremezsen bana elindeki en güzel Marşpiyer modelini gönder.
bu kalıba en kısa zamanda el atacağım![]()
spolıer ım bugun geldı hava vs cok kotu oldugu ıcın sadece acıp bakıp 2 fotosunu ckebıldım eger mehmet abı marsbıel ısıne el atarsan orjınal gıbı bı uretım yaparsan hemen bı takım alabılırımılgılendıgın ıcın cok tsk ederım abı tam ıstedıgım gun elıme gectı 2 adet fotoda havaların duzelmesını bekleyen yaylarım ve abarth spolıerım ıle benden :
![]()
selam sayın abim,spoileri nerden siparis verdin tam anlamadım..bide memnunmusun?cevaplarsan sevinirim.
[QUOTE=gurcan45;671389]spolıer ım bugun geldı hava vs cok kotu oldugu ıcın sadece acıp bakıp 2 fotosunu ckebıldım eger mehmet abı marsbıel ısıne el atarsan orjınal gıbı bı uretım yaparsan hemen bı takım alabılırımılgılendıgın ıcın cok tsk ederım abı tam ıstedıgım gun elıme gectı 2 adet fotoda havaların duzelmesını bekleyen yaylarım ve abarth spolıerım ıle benden :
gurcan arkadaş spoiler ile yayların hayırlı olsu iyigünlerde kullan.benim gibi seninde Marşpiyer eksiyin var sanırım, femoli arkadaşımızın bir an önce bu Marşpiyer olayına el atmış olması içimizi rahatlatacaktır,şayet kalıbını çıkardığı gibi alacaklardan biride benim.fakat sitedeki Marşpiyer ihtiyacı olan arkadaşların Marşpiyer isteme taleplerinin az olduğundan,femoli arkadaş ağırdan alıyor gibime geldinerdeyse tüm forum kullanıcılarının eksik kalan parçalarından biride Marşpiyer dir.femoli arkadaşımızın bir an önce bu olaya el atması yüzümüzü güldürecektir.bende inançlıyımki femolinin bu konularda tecrübeli olduğuna,en kısa zamanda Marşpiyer ihtiyaçlarını giderecektir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri