6000k beyaz
8000k mavi
Printable View
6000k beyaz
8000k mavi
h4 uzunuda xenon mu yoksa beyaz halojen mi?
uzun halojen kısa xenon kemal otodaki yanılmıyorsam
6000 Beyaz 8000 ise buz mavisidir tam mavi olanlar 10 000 12 000 k dır..
cihan malesef burası türkiye ne doğru işliyorki ? ithalatcı ne kadar verirse garanti o kadardır garantisiz ürün bile var , öncelikle garantisiz ürünü yok etmeliyiz fakat bizdede suç var biz aslında ithalatcıları buna zorluyoruz.. müşteri; abi ucuz olsun önemli diil bişi olmaz param yok bu takım şeyler garanti düşmesine hatta hiç olmamasına kadar varıyor yani ithalatcıları bu yöne itiyor .. Garantisiz xenon isteyenler 10 tl için garantiden vazgeçiyorlar..
Güvenilir bir grande punto üyesidir :D
Şaka bir yana Mehmet xenon far elime ulaştı ve çok güzel aydınlatıyor.Meğer karanlıkta araba sürüyormuşum:)
mehmet abi senden 2 takım xenon almıştım maşallah hiç bir sorun yok allaha çok şükür ama şimdi angel takmayı düşünüyorum bu xenonlar uymicak büyük ihtimal angela h1 mi takılıyor? onun fiyatıda aynımı diye sorcaktım?
295 tl angel 40 tl ampuller =335 tl .. h1
bu kemal otonun istanbul şubesi ne zaman açılır ? :D
yanlız xenon ıcın sormustum ben abı xenonlarmı 40 tl?
Eski balanslarını kullan sadece ampul al yeter komple kit almak isrsen 90 tl
mehmet abi bu evolar için angel farlar çikmadi mi daha :(
Onur hala calismalar suruyor china de punto olmadigi icin bir takim far gonderildi bakalim ne zaman tamamlanirsa :( grande punto gibi olursa 1'5 , 2 sene surer ..
burda takarım dersen fuara gelirken sislere zenonla gel abi :D
kısmet abi =)
1 yıl garantili xenonlar satışa sunulmuştur .. tam garanti sorunsuz xenonlar ..fiyat 89,90 bu fırsatı kaçırmayın ....
sürekli bir kampanya yapıyorsun mehmetcim birer tane yedekmi alsam acaba :D
mehmet abi bende angel fara sadece uzun xenon taksam h1 oluyo galiba tam bilmiyorum ama 89.00 tl mi ?