son 7 gün kampanyadan yararlanmayan kalmasın garantili xenon set farlara sislere..
Printable View
son 7 gün kampanyadan yararlanmayan kalmasın garantili xenon set farlara sislere..
Kemal Oto Aksesuar Modifiye Tuning
Yeni xenon çeşitleri cyclone dan smart eye a , 4300 k dan 30 000 k ya kadar herkese her keseye :)
Mehmetcim Bu Fiyatlar Forum Üyelerinede Aynımı?..
Fatih fiyatlar güzel herkes yararlansın diye minumum tutuyoruz çünkü bu ürünler sürüm ürünleri ...
Bilgi İçin Tşkler.. Taktırmayı Düşünürsem Ugrarım İnşallah..
Kolay gelsin sevgili mehmet kardeşim bu xenon farları çin malı mı ve markası neydi
Sadece grandepuntoTR ye ozel tum xenon modelleri 79,90 bu bir ay gecerli kampanyayi asla kacirmayin bir yil birebir degisim garantili montaj haric nakit satis fiyatimiz dir . Ampul fiyatina komple xenon set.. Her renk te her modelde ..
Smart Eye Silver H1, H7, H3, H11 Xenon Kemal Oto Aksesuar Modifiye Tuning
Ramazan Boyunca Geçerli Montaj Hariç Fiyatıdır..
Bora herzman konunn en son msjna bak en güncel msj odur ;) bu xenonlarda far ayarı etkilenmez yine her şey eskisi gibi çalışır sadece farlarr değişiyor ..
güncel derken 169 olan sanırım,hayırlısı olsun :)
169 tl ama uzunlu kısalı çok kaliteli bir ürün sadece kısalı bir xenon istersen 59,90 kampanyalı bir ürünümüz var ;)
169 icinde sislerde olursa ozelden mesaj at,olmazsa buraya yazabilirsin :D
pazar dukkani acsanda bende gelsem;aracimin sana ihtiyaci var :)
ne dmek boracım yanıda bir de park sensörü takarız ;) ücretsiz 4 lastikte hediye :D
pazarları kapalıyız ..
park sensörü hımm.. bitiyorum senin şu anlayışına,yardım severliğine,sen bir forum.grandepuntotr kahramanısın :D
pazar kapalısın;mecbur işten kaçıcam başka çaresi kalmadı :)
hafta içi ve cumartesi 19:00 kadar ne zman istersen ;)
abi h1 istersek sislere :D
Bir Haftalık Bayram Kampanyası Kampanya süresince belirli ürünlerde zararına satışlar sadece bir hafta ve kampanyaya ayrılan stoklarla sınırlıdır..
Son gün 2 kasımdır..
Tüm Smart eye çeşitleri h1 , h11, h7 h4 tek devre sadece 89 tl dir..
BU fiyatlara bir daha asla bulamazsınız kaçırmayın...
https://www.kemaloto.com/pictures/ww....com%20001.jpg
Urunu kullandim gercekten isigi cok guzel ve kaliteli bir urun tavsiye ederim :)
h1,h4,h11 bunların farkları nedir pek anlamıyorum?