gayet şık güle güle kullan...
bende 15000k vardı çok maviydi birde farları açınca renkten renge giriyodu sonra laciverte yakın bişey oluyordu ama sisler 8000k 15000in yanında çok beyaz kalıyor![]()
ben 6000k alıcam allah nasip ederse beyaz daha çok hoşuma gidiyor hemde görüş mesafesi daha iyi...
teşekkürler mert çok iyi olmuş ışık görmek isteyenler içinorçun kargo hazır bugün çıkar..
ben xenonları takınca rahatladım gündüz gibi oluyorahh birde ibo far ayarını düzgün yapsaydı daha güzel olacaktı
![]()
mehmet abi bir telefon numarası ve hesap numarası verirmisin yarın allah nasip ederse hesabına 160 lira yatırıp sana telefon açıcam...
Hakan heryerde telefonum varwww.kemaloto.com adresinden hesap bilgilerini ve telefon bilgilerine ulaşabilirsin ..
mehmet abi özelden yazdım bakabilirsen son bir sorum daha varda teşekkür ederim.
selam arkadaslar ben yeniyimde 2.el bi grande punto aldım 1.4 starjet..
bu konuda sorum olacak sizlere bu sistem uzun kısa bir arada mı oluyor yoksa ayrı ayrımı almak gerekli.. yani kısalar xenon uzunlar normal sarı ya da beyaz ampul mü oluyor nasıl oluyor?
Aytuğ öncelikle hoşgeldin bu satılan ürün tek bir ampulde kısa xenon uzun halogendir . Ama istersen uzun kısa xenon olanda mevcut.. grande puntolara olan sistem budur ..
mehmet abi üyeligim onaylanana kadar okudugum kadarıyla senin yerin ankarada.. ben istanbuldayım.. ben bundan alsam montajını ne sekilde yaptırıcam sanayidekiler genelde kendilerinden almayınca montaj konusunda problem cıkartıyorlar kendim monte edebilecegim birşey mi?.. birde arıza ısıgı yakar mı bu xenonlar?
Aytuğ artık arıza lambası polimiğini geçtik forumda şimdiye kadar 100 üzerinde xenon verdik bunların bir çoğuda istanbulda istediğin bir elektrikciye taktırabilirsin aslında montajı basit ama bilmeyen için zor gelebilir ..gp coşkun sana yardımcı olacaktır taktırman konusunda![]()
tamam o zaman abi.. ilgine cok tesekkür ederim.. 2-3 gün içinde irtibata geçip senden 1 takım xenon alıcam..
Mehmet abi elinde 2001 megane coupe araclar için angel far var mı varsa fiyatı nedir?birde o angellara uygun xenon.
EVOEVOEVOEVOEVO
Angeli yok ama xenonu var aynı fiyat 89 tl ..
Tum xenon cesitleri h1 h3 h7 h4 h11 9006 h27 1 yil tam garantili sadece 89.90 Kemal Oto adresinde bizzat bnimlede temasa gecebilirsiniz..
Kemal iyi akşamlar.Bu xenonlardaki 6000 ve 8000 arasındaki fark nedir.
Yeşil beyaz Bursaspor
Adı aşk bu eziyetin..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri