Aux hem çıkış hem giriş olarak geldi , diğer aux kabloları gibi sadece ı pod tarzı ürünlere bağlanmıyor her türlü tekli jak olan ürüne bağlanabiliyor yeni ürün daha kapsamlı yani hem aux girişi (ıpod tel , mp3 player )bağlanmasına olanak sağlıyor ,.. Fiat grande punto aux kablosu .
Diğer Blaupunkt aux çıkışları gibi ince ürün değildir kalın kaliteli ürün Sline markadır . Lütfen karıştırmayalım..
İki ürün bir arada (all in one ) Bu ürün türkiyede hiç bir yerde yok ikisi bir arada olan
Uyumlu olan araclar: Grande Punto , Fiat Bravo , Punto Evo , Fiat Linea , Fiat 500 , Fiat Fiorino , Fiat Doblo , Citroen Nemo , Peugeot Jumper , vb tum blaunpunkt modelli araclara..
Ürünü buradan satın alabilirsiniz.. https://www.kemaloto.com/main/produc...ID=0&cat_ID=17
Usb Kullanmanız İçinde Müthiş Yenilik Çakmağa Takacağınız 3,5 inch Stereo Aux Girişli Fm Transmitterinizi Artık Hem Cep Telefonu Hem Mp3 Player Hemde Usb Flash Bellek Takabileceksiniz.
Not: 2006 ve üstü tüm grande, evo, punto'lara (ekranında AUX yazan) uyumludur. markası blaupunkt, delpi, bosch fark etmez. emin olamadığınız yerde lütfen bizi arayınız.
https://www.kemaloto.com/Urun/Usb-Gi...un-pmu464.html
https://www.kemaloto.com/Urun/Blaupu...osu-pmu17.html
Türkiye nin her yerine bir günde kargo..
www.kemaloto.com
Kemal Oto
Ankara
0543 727 06 06
0312 394 15 10
![]()
Konu femoli tarafından (28/09/2013 Saat 15:51 ) değiştirilmiştir.
abi yarın yanındayım bana ayır kesin![]()
Teşekkürler Mehmet, sanıyorum birçok kişiye yardımcı olacaktır bu kablo.Arayanlar vardı sanırım...
Aksilik olmazsa yarın ben de geliyorum
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE VE DEDİRTENE !
Bende isterim ama oralara gelip alma şansım yok.
Kargo ile gönderirseniz olur
ok isteyen arkadaslar buradan satın alabilirler.
Hs bilgileri anasayfa ekranındadır. www.kemaloto.com
Konu femoli tarafından (28/09/2013 Saat 15:52 ) değiştirilmiştir.
Bugün taktırdım Mehmet abiden aux kablosunu.Telefonuma bağladım (5800) gerçekten ses olarak gayet güzel.Tavsiye ederim herkese.Ayrıca Mehmet abiye de teşekkürler...
Ben de almak istiyorum. Fiyat tam olarak ne kadar kargo dahil?
Abi bende telefonuma takmak istiyorum ama benim telefonun ucu ince girişli. Elinde benim telefona göre ince girişli kablo varsa bende yarın geleyim alayım.
Şunu belirteyim benim telefonum normal mp3 playerlar gibi kulaklık girişi oldugundan kullanabılıyorum
Evet bu gün ben de uğradım Mehmetin yanına, halletti hemen, ben de telefonu bağladım sesi gayet güzel ve temiz beğendim bende...
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE VE DEDİRTENE !
Merhaba Elimize çok az geldi yani sadece 2 adet oda biri erdeme biride serdara gitti inşallah devamı gelecek o zman size yollayabilrim yada takabilirim ..
İnce girişliler için inceyi kalına ceviren küçük kablolar satılıyor bazıları bilir nokialarda çıkar ince uçluları kalına çevirmek için onalrdan almanız gerek ..
Mehmet abi elinize gelecek mi bu kablolardan daha ?? Gelecek ise fiyat olarak ne kadara yolluyorsunuz ??
Artık Fiorinolu
gelecek mutlaka artık peşini bırakmam fiyat yaklaşık olarak 30 tl olacak ..
Konu femoli tarafından (04/06/2010 Saat 10:57 ) değiştirilmiştir.
Gelince sen bir tane de bana ayır![]()
Sizlerden özür diliyorum AUX cıkışı nedir ne işe yarar lütfen cahilliğimi bağışlayın.
Aux hem çıkış hem giriş olarak geldi , diğer aux kabloları gibi sadece ı pod tarzı ürünlere bağlanmıyor her türlü tekli jak olan ürüne bağlanabiliyor artı olarak bir özellikte aux kablosunda anfi ler için anfi çıkışıda mevcut yeni ürün daha kapsamlı yani hem aux girişi (ıpod tel , mp3 player )bağlanmasına olanak sağlıyor ,Aux çıkışı ( anfi sub bas, )bağlanmasına olanak sağlıyor ..
İki ürün bir arada (all in one ) Bu ürün türkiyede hiç bir yerde yok ikisi bir arada olan
Fiyatı sadece 30 tl dir ..
isteyen arkdaşlar benimle irtibata geçsinler...
0543 727 06 06
0312 394 15 10
Konu femoli tarafından (04/06/2010 Saat 10:57 ) değiştirilmiştir.
Original teyp ile amfi kullanmak için sadece RCA CONVERTER alsanız 30-35 TL arası + bunda aux girişide var BEDAVA yani ,hayırlı bir iş olmuş Mehmet
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri