2011 Grande Punto' lar için uyumlu mudur? Araç evo değil![]()
Grande Punto araçlarımız için ön arka abarth arma geldi ürün orj dir. Lancia kutusunda .. fiyatı Ön Arka takım 99 tl dir..
Ön Ve Arka Ayrı Ayrı İsteyenler İçin
Ön :55 TL
Arka : 45
Kredi kartı ile İsteyen Yada Havale İle isteyen Arkdaşlar www.kemaloto.com Adresinden Alabilirler..
0312 394 15 10 - 0543 727 06 06 mehmet
Konu femoli tarafından (16/06/2011 Saat 10:51 ) değiştirilmiştir.
2011 Grande Punto' lar için uyumlu mudur? Araç evo değil![]()
uyumludur 2 adet ön almanız gerek...
bilgi@kemaloto.com
Adresinize resimleri yolladım.
Yanıt bekliyorum![]()
önde sıkıntım yok olur fakat arka takanlar var muhtemelen oluyordur. istersen bir adet ön alırsın arkyada denersin muhtemelen olur . çünkü milim ler oynuyor ..
.
Konu peter_tagtgren tarafından (14/04/2011 Saat 07:21 ) değiştirilmiştir.
Malesef yan bir adet kaldı , ön arka mevcut ama evolara değil tabiki ..
2 adet ön sipariş verdim (kemaloto.com)
sipariş oanylandı güle güle kullanın ..
bakalım takabilirsek kullanıcaz![]()
Logolar elime ulaştı çokta güzel durdu ama arka taraf tam uyumlu değil. Silikon ile yapıştırılması ve tırnakların kesilmesi gerekiyor. Tüm işlemi serviste yaptırdım.
Bilginize, kolay gelsin ...
2010 modellerde ara taraf malesef oyle neden boyle sacma bir is yapmis fiat bilmiyorum ama yapacak bisi yok malesef tirnaklari kesip silikonlamak en guzeli bu olsa gerek gule gule kullan![]()
Teşekkürler. 2011 model bu arada![]()
2010 sonrası diyeyim![]()
hayırlı geceler bu abarth logolardan elinizde halen mevcutmudur.bide yan logo varmı yapıstırmak için
yan logo hariç ön arka sürekli olarak mevcut..
yan gelcekmi peki abi komple set almak istiyorum
yan logo malesef uzunca bir süre yok ..
Peki çıkma kırmızı fiat logosu bulabilir miyim? Küçük bir kaza yaptım ve ön tampon değişecek. Ben de kırmızı logo takın dedim. Arkayı da ben öderim dedim ama serviste muhtemelen iyi fiyat çekerler elinde çıkma olan varsa satın alabilirim.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri