müslüm abi ben yakında gelecem hatta bu gün gelecektim ama olmadı galiba bu hafta içi kesin gelmem lazım frene bastıkca ötmesinden sinir oluyorum belki basit bir şey bir spreyle hal edeceğiz ama yinede sinir ayrıca balansımın durumunada anlam veremiyorum daha öncede lastikçide yapıldı ama hala titiriyor gibi...
bu arada birmottan bir farkınız olacaktır çünkü küçük yerler daha sıcak ve daha ilgili olur diye düşünüyorum bulunduğunuz lüks diyebileceğimiz mevkie göre ücretinde lüks olacağını sanmıyorum mesala az önce başka yerede yazdım belki bir örnek tüm servislerde birmotts mesela balans 20 falan mış lastik değiş miş sizde mi öyle merak ediyorum doğrusu lastikciye çok ucuza yaptırıyoruz ama ben hala titreme alıyor gibiyim gelince sizlede tanışmak isterim belki siteden ilk tanışan ben olcam gerçi olabilir başkalarıda saygılar.
Mehmet, sen hic merak etme servisim luks bir semtte diye fiyatlar daha yuksek kesinlikle degil...butun servislerde ne ise ben de de ayni fiyat..evet rot balans ucreti piyasaya gore birazcik yuksek ama sen merak etme ben butun forum uyelerine daha uygun birseyler yaparim..sen sadece bir telefon et yeterli..ben de servsite olayim..ok?
abi çok sağol sitemizin senin gibi insanlara her zaman ihtiyacı var baştaki cep telefonu senin galiba ben onu kaydediyorum gelmeden önce seni ararım sen de ordayken gelirim ilgin için sağol bakımlara da sana geleceğiz hep inşallah ben biraz çok soru sorarım işte ne yapayım..:ok:
müslüm abinin yanına sonunda gidebildim ben çok memnun kaldın sağolsun çok ilgilendi benim gittiklerim arasında en beğendiğim servis sorunumuda hal etti şimdi memnum frenlerimden tekrar teşekkürler...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri