Alıntı korguntuyenc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Valla o hangi kaskoymus bi ogrenmek lazim bi kere artik butun kaskolarda en az bir kere senede cam degisimi ucretsiz ve kasko bozulmuyor hatta bu bazi kasko firmalarinda iki defa bile yapiliyor arka camurluk degisimi icinde 3000 tl cok insafsizca olmus zaten artik kasko firmalarininda bi ayari yok ben aracima full kasko yaptirdim hemde dibine kadar full 1190 tl odedim ama bi baska kasko firmasida 2800 tl fiyat cekmisti ayni ozellikler icin bi standarti yok yani o yuzden bi cok yerden fiyat almak en mantiklisi
Benim söylediğim şuydu. Arkadaş kaza yaptı. Arka tampon değişti. Bir de kapısının önünde ön camını patlattılar. O değişti. Araba 2005 model Astra H. O sene 1600 liraya yaptığı kaskoyu bir sonraki sene 2800 gibi bir rakamla güncellediler. Doğal olarak arkadaşta şartlı kasko yapmak zorunda kaldı. Şimdi ben bir tamponumu bir çamurluğumu bile kaskodan değiştirmeye kasko delinecek diye tırsacaksam ne anlamı kaldı kaskonun ? İlla hırsızlık, büyük kaza, pert kaza mı olması gerek yani ? O yüzden kaskoya sıcak bakmıyorum. Verdiğim para boşa gitmiş gibi hissediyorum.