Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
O konuda sana katılmıyorum. B sınıfı bir çok araca göre yol tutuşu gayet iyi. Kışlık lastiklerle bile (bilenler için söylüyorum) Velimeşeye giderken nuryıldızı geçer geçmez köprü altına 100 120 arası arkasını bırakmadan girip çıkıyorum. Yol tutuş bence gayet tatminkar.
Sağdan girersen köprü altına evet araç çok zıplıyor ama soldan girersen fazla zıplamıyor 110 km ile çok rahat girebiliyorum oraya ama bir defasında tırsmadım değil sol şeritte 70 80 civarı giden servis minibüsü denk geldi bereket sağ taraf boştu da sağdan bastım geçtim o anda sağdan otoban çıkış bağlantısından herhangi bir araç çıkmış olsa kazam kaçınılmazdı. Yanlış yapıyorum aslında ama bir kere araçla kaptırdım mı benim frenler çalışmıyor bir daha hep gaz hep gaz. Geçen günde ulaştan geliyordum. Marmaracık opet virajına bi 130la girdim onda da rahat sayılırdı ama biraz kastı, babadan da yedik hemen fırçayı
.
Tam tersi abi bence yol.tutusu berbat. Babamin dobloyla daha guvenli gidiyorum. 180 yapiyorum bana misin demiyor. Ufak.bir direksiyon titremesi var o da fabrika cikis.lastiklerden.dolayi diye dusunuyorum. Benim Puntoyla 150 yi gorunce sanki araba altimdan.kacacak gibi oluyordu. Bir korku sariyordu. Punto da kafan rahat.hiz yapmak.icin arabayi kokune kadar yere basmak lazim![]()
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
Doblo yeni kasa sanırım. Onlarla veya punto klasmanı dışında bir araçla kıyaslanması yanlış kardeşim bunu sen de biliyorsun. Bir clio, polo ile yol tutuşu kıyaslandığında doğru sonuç çıkar. Bunun haricinde bir focus, golf, astra, doblo, ile kıyaslamamak gerek. Bahsettiğin mazda 6 zaten d sınıfı olması lazım ki mazda 3le 6 bile kıyaslanmaz. Ben bunu örnek göstererek puntonun yol tutuşu gayet iyi dedim. Olaya başka açıdan yaklaşırsak puntonun yol tutuşu şahinle, broadwayle, torosla kıyaslandığında punto zaten focus, bravo, golf gibi kalacaktır yanında. Yapısına göre sınıfına göre yol tutuşu bence oldukça iyi.
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
Haklisin abi. Klasman olarak yanlis kiyaslama yapmışim ama ben genel olarak memnuniyetsizligimi dile getirdim. Yani Corsa C de kullandım o da Punto dan farksiz. Sarsma var. Arabayi illa basmak gerekiyor. Doblo yeni doblo abi. Bence Fiat in yapmayı becerdigi en iyi araba. Roket gibi gidiyor namusuzhos mazdadan indikten sonra pek tatmin etmedi ama ben biraz Punto fire kullanip dobloya binince farki anliyordum. Cok rahat yigilmadan 180 görüyorsun en ufak sarsma yok. Bir performans lastiği taksak yarislara girerim
![]()
Konu byadrenalin tarafından (30/03/2014 Saat 11:55 ) değiştirilmiştir.
Sen şanssızlığının kurbanısın kardeşim. Tipo ve reno 19 aracımda çektiklerimden sonra ben de onlardan soğudum ve model yükseltip düşük km araca binmek için punto aldım. Maalesef ülkemizde yüksek km de temiz araç bulmak zor. Araç sahibi aracın ekmeğini yiyip 150 200 bin kmden sonra satıyor e alanda haliyle masraf üstüne masraf yapmak zorunda kaldığından o aracı kötü araç olarak biliyor. Benim gibi düşük kmde bir araç almış olsaydın hele birde dinamik olmuş olsaydı o araç sana çok çok zevk verecek hız yapmamasını bile görmezden gelecektin
. Dizel araç kullanıp süper gidiyor, senin araç eşşek diyen çevremdeki arkadaşlara turbolarını söküp atmosferik dizelle kapışalım dediğimde daha tamam kapışalım diyene rastlamadım
. Aynı silindir hacimli hiç bir dizel araç turbosuz iş yapmaz puntodan bile eşşek, ve yine aynı hacimdeki hiç stock dizel stok turbo benzinliyi yiyemez boğazında kalır
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri