Hasarin varmi hasar varsa fiyat ucuyo benim puntodada ucmustu eger isterseniz size bi yer onerim sparco 34 nickli arkadasimizin arkadasi muharrem kadikoyde size numarasini atabilirim istersen
Hasarin varmi hasar varsa fiyat ucuyo benim puntodada ucmustu eger isterseniz size bi yer onerim sparco 34 nickli arkadasimizin arkadasi muharrem kadikoyde size numarasini atabilirim istersen
Evet abi geçen senekine göre iki kere zam gelmiş bütün sigortalara ama ben geçen sene allianzdan 1200 lira teklif alıp groupamaya 750 liraya yaptırmıştım,kazam olmasa gene o civarda ödicektim ama hasar var bu yüzden bu kadar fırlamış durumda diye tahmin ediyorum.Sen 1150ye yaptırdıysan hasarsızlıklar 1500 pek fena diilmiş ozaman benim hasarım olduğu için ama genede bakıyorum daha uygun bi poliçe..
axa 990 lira gibi bi rakam vermişti ama onun teminatı düşüktü sanırım.
ben birde ikame araç klozunu 14 gün olarak istedim, ayrıca (Allah Korusun) arabayı pert edersekde 14 gün ikame araç alabilecek bir kloz eklettim, normalde bu kloz yoktu sanırım, sadece kaza durumunda ikame araç veriliyordu.
altunizade'de ilker sigorta var, oradan burcu hanımla bir konuş istersen, benim adımı ver, sana yardımcı olacaktır
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri