Alıntı kso021 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
aynı dert bendede var.yaşımız 30 un altında olduğu için bizim kaza yapma olasılığımızı yüksek görüyorlar.ben 27 yaşındayım banada 1200-3000 tl arası kasko fiyatları çıktı bende aracın satışını babama verip plakayıda antalyaya çevirecem o zaman teklifler 750-1000 tl aralığına düşüyor.galiba senin yaşında 20 yani bendende yüksek çıkması normal benim sana tavsiyem sende aracın satışını yaşı 30 un üstünde olan ailenden birine vermen(hatta mümkünse memur,öğretmen,polis,asker olan birine bunlara ekstra indirimleri oluyor) bunun dışında o fiyatları fazla düşürme şansın yok...
benım aracımda annemin uzerine axadan 2011 ocak ayında 1580 lira fiyat aldım.yaşla alakası yok demıştı tamamen aracın modeli ve cinsiyle ilgili..biten kaskomu yaptırmadığımdan ve kaza yaptıgımdan yenıden kasko yapmak ıstemıstım.hemen hemen tum şirketlerden fiyat aldım. ozaman en uygun fiyatı güneş sıgorta vermişti 1.100 tl.. sigortacımın son hamlesıyle halk sigortadan 1.050 lira fiyat aldım arac resımlerını özellıkle istediler kaza olduğunu bır sekılde ogrenmiş kasko şirketi yeni çekılmiş resimleri istediler sigortacıdan onaylı.. araç yapılmıştı zaten amacım sadece kasko yaptırmaktı sigortacımlan resımlerı çektik çok sıkı bir pazarlıkla sigortacım karsız benım kaskomu 935 tl ye halk sigortadan yaptı. seneye axaya geciçem kendisi oyle demişti yuksek oranda indirimle..bu arada ınternetten araştırdım halk sigortasının kaskosuyla ılgılı çok az sayıda şikayet var prımlerı oldukça yuksek teminatlarda o sekılde mını onarım ve diğer tum buyuk kasko şirketlerinini sunduğu full kasko kapsamındaki tum hızmetleri sunmakta yaptırmak ıstıyenler bence halk sıgortayıda dusunebilirler