Arkadaşlar merhaba,
Sırf burda yanlış bilinen bilgiler için üye oldum ve aklınızdaki yanlışları düzeltmem gerekiyor.
Öncelikle kasko poliçesi aldığınız zaman hasarsızlıkta 2. yıl indirim politikası tüm kasko satan sigorta şirketlerinde vardır.
Narkoz30 arkadaşım "bu yıl 800 tl ye yaptım diğer yıl indirimli olması gerekirken neden fazla çıkıyor" diyerek sanki sigortam.net kasıtlı olarak yapıyor izlenimi bırakmaya çalışmıssın.
Bunu bir örnekle açıklayacam.
800 tl ye kasko yaptırdım 2. yıl % 30 indirimim var.(hasarsızlık koşulu ile) neden bu sene 1000 tl fiyat çıkarıyorlar diye düşünüyoruz. Ama şunu düşünmüyoruz demekki % 30 indirimim olmasa 1000 tl dende fazla çıkacaktı fiyat.
Primlerle ilgili şunu söyleyebilirim. Geçen sene aldığınız herhangi birşeyi aklınıza getirin bu sene aynı fiyata alabiliyor musunuz?
Sigortam.net EN İYİ FİYAT GARANTİSİ sözünü veriyor. Eğer bizim çalıştığımız sigorta şirketlerinde aynı poliçeyi bizden ucuza bulursanız gelin farkını ödeyelim diyor.
Ben tecrübeli bir sigortacı olarak çoğu müşterinin bilmedği ama sizin öğrenmeniz gerektiği bir bilgiyi paylaşmak istiyorum.
Sigortam.net'i aradınız. örneğin AXA dan kasko teklifi olarak 1.000 lira fiyat aldınız ve poliçeyi almadan görüşmeyi sonlandırıp herhangi bir acenteye gittiniz. Size aynı poliçeyi 900 tl ye yaparız derse eğer burda kesinlikle 2 kere düşünmelisiniz. Neden mi?
1. Sigortam.net'ten daha ucuza AYNI poliçe teklifini kimse veremez.
2. Eğer 100 tl gibi bir fark varsa poliçenize iyice bakmanızı öneririm çünkü muafiyetli yada ek tenimatların bazıları o poliçede yoktur.
3. Bu bilgileri bildiğinize göre artık önyargılı davranmazsınız inşallah.
Ben üslubumu bozmadan bilgilendirme amaçlı yazdım bu yazıyı lütfen cevap yazarken sizde aynı üslubu kullanınız ve aklınıza takılan birşey varsa sorabilirsiniz. herkese iyi günler...