Kötü olsada sorun yok :D
Kötü olsada sorun yok :D
arkadaşlar havalar nasıl olursa olsun bizim havamız iyi olsun yağmur çamur fark etmez:D:D:D 25 ocak pazar günü 16 derece parçalı bulutlu hafif yağmurlu olucak ozanında dediği gibi otoparkta buluşuruz herkez geldiğinde hemen yemeğe geçeriz yağmuru sorun etmeyin herşey kontrolümüzün altında:)
Kapımız her zaman tüm arkadaşlarımıza açıktır.
Ayrıca dün İbrahim'in gönderdiği stickerlarımızda geldi. (Bu arada Teşekkürler İbrahim)
Stickersız aracımız kalmayacak inşallah.
Femoli bu arada size bir tane abimizi(Eagle Saim) kaptırdık. Diğer arkadaşlarımızı kaptırmayız ona göre :)
bizim gruptan sadece bende yapışılı Sticker:) diger arkadaslarda yapışılı degil... cezayı Hakettiler demi Yasemin abla:) 3 tane lazım bizim gruba...
Hemde ne ceza olucak Ahmet. Ben bu gece cezaları düşüneyim yarın bildiririm.
Tabi bu arada cezayı kime uygulamak lazım onu da düşünmek gerekiyor. Stickersız aracı için sticker talep formu doldurmayan üyelere mi?
Yoksa talep edilipte göndermeyen Ozan'a mı?
Bence bu seferlik affedelim. Pazar günü bütün araçlarımızı stickerlayalım ve bir sonraki buluşmada olmayana ceza verelim :)
Arkadaşlar bugun hava kıyamet gibiydi pazar gunu de bu kadar kotu olurmu bilemem ama güneşsiz sağnak yağışlı gözüküyor :(
Emrah abi nerden bakıyosun bilmiyorum ama bulutlu ara ara yağmurlu görünüyo bugun baya yağdı pazara fazla yağmaz gibi ama İzmirin havasına güven olmaz :D
bi sorun yaşamayız yinede.
İZMİR İçin 5 Günlük Hava Tahmini - Meteoroloji Genel Müdürlüğü
25 Ocak Pazar 12 16 https://www.dmi.gov.tr/FILES/imgIcon...x25-gif/82.gif
Yinede Allah' tan ümit kesilmez :)
Ya bugünkü gibi çamur yağmadığı müddetçe sorun yok. Sonuçta şeker değiliz ki eriyelim. Gideceğimiz mekanda kapalı alan. Sorun olmaz, İzmir'in havasına güven olmaz. Emrah'ın da dediği gibi Allah'tan ümit kesilmez :)
ya bugun ne çamur yağdıyaa arabanın rengi sütlü nescafe oldu valla:D:D:Dyrn yıkatıcam ama yrn yine yağcak pazarda yağmaz ümidiyle yıkama parasına bayılcas artık:D:D
Ben accuweather.comdan bakıyorum saat bazında durum şöyle görünüyo:
https://img511.imageshack.us/img511/4448/havazw7.jpg
nafiz abim pazar kaçta gelcemde kaçta yıkıycasda kaçta buluşmaya gitces:Dsezgin abiyide alıcam ben oda görmüş olur pazar ordamısın sen abi kaç gibi geliyim 11 iyimi:)
Ne 11:00'i Anıl ya. :welcome:
Saat 11:00'de Sonax'a gidip 12:00'de buluşmaya yetişebileceğini düşünmedin sanırım. Siz gidip aracı yıkatıp gelinceye kadar saat 13:00 olur. Biz gideriz sen arkadan gelirsin artık. :)
Bence hep birlikte pazartesi günü gidelim çünkü çiçekliköy'de de kirlenecek. Pazartesi haftaya güzel ve temiz başlarız. :thumbup1:
yıkama işi yaş görünüyor gidecegimiz yerde pislencek demekki:)
Bu arada burda güneş actı hava gunluk guneslik yarın buraya gelin siz:)