Ben de gelmek istiyorum :(
Ben de gelmek istiyorum :(
Gelinnn. Gelmek isteyen tüm arkadaşlarımızın başımızın üstünde yeri var. Keşke gelsenizde ne kadar büyük bir aile olduğumuz bir kez daha göstersek :)
Arkadaşlar, otopark sorunu olmaması açısından buluşcağınız yerin güvenlik görevlileriyle, hatta yöneticileriyle görüşebilirsiniz. Sayınız bayağı kalabalık, bizim ankara buluşmamızda, saolsun ibrahim daha önceden ayarlamış, hepimizin alışveriş merkezinin önünde yerleri hazırdı. Aklınızda olsun.
Öncelikle ilgine teşekkürler. Bizde Pazar günü Forum Bornova yetkilileri ile görüştük. Hatta aldığımız bilgi yeterli gelmediği için yöneticilerinin telefonlarını da aldık. Fakat çok büyük bir alışveriş merkezi olması ve haftasonu çok fazla rağbet olması sebebiyle bu tarz yer ayırma olaylarına sıcak bakmıyorlar. Hatta bizim orada toplanmamız bile onlar için antipatik bir durum. O nedenle şansımızı fazla zorlamayalım. Zaten orası sadece buluşma amaçlı kullanacağımız bir alandı. İçeri girmeden dışarıda da buluşup programımıza devam edebiliriz.
bence okadar gürültü yapıcaklarını sanmıyorum hondacılar her cuma buluşuyolar forumda 20-25 araç toplanıyolar genelde karting pistinin oraya bi allahın kuluda oraya gelip bişe demedi:Dbelki onlara torpil geçiyolardır her cuma buluşuyo bunlar bizden oldu artık diye:D:Dama okadarda karşıcaklarını sanmıyorum ama genede bi problem olursa forumun girişindeki yolda sıralanırız pazara kadar hayırlısı diyelim
Ben tek kişi geleceğim.
Yok Anıl'cım aslında onlardan da şikayetçiler fakat yasal olarak herhangi bir yaptırım veya ceza uygulama durumları olmadığı için elleri bağlı bu konuda. Seninde dediğin gibi onlar Cuma buluşuyorlar bizse Pazar. Daha önce 29 Ekim'de de gittiğimizde biz bir sorun yaşamamıştık hatırlarsan.
ewet ablacım haklısın yasal olarak bişey yapmıyolarsa ceza zart zurt ozaman yer olursa damlarız hemen oraya zaten orda fazla kalmıycaz ordan sonraki programlara gidicez:)inşallah pazar gittimizdede sorun yaşamayız planda sıkıntı olmaz:)ilk defa 30 kişi olunca insan ister istemez endişeleniyo:D
Yok yok endişenmeyin hiç. Allah'ın izniyle önceki buluşmalarımız ne kadar güzel geçtiyse, bu buluşmada Grande Punto TR İzmir ekibine yakışır şekilde güzel olacak. :)
ablacım ondan hiç şüpep yok zaten izmir ne zaman kötü bi buluşma yaptıki ben hiç hatırlamıyorum herkez buluşma ortamını özledi zaten pazar günü izmirin en büyük buluşması olucak yemekler,çekilişler sohbet oh oh oh :)
Büyük bir ihtimalle ben de geliyorum.
1. OzzY
2. SteinGP
3. brvhgt
4. Nafiz(+1)
5. Jasmine
6. Gkhan
7. Genius
8. Ümit Yanardağ
9. Fangio
10. Ahmet(+1)
11. punto35
12. AGUS
13. kskyagız
14. ZaMBroTTa_1903
15. BlackCat
16. Rigel(+2)
17. Husso + 3
18. istugu
19. s_ustundag2000
20. mosheu
21. punto wrc
22. muratde
23. bodrumlu48 (+3)
24. kraker çocuk (elimde tüfek şanlı bayrağımızın altında nöbet tutarken...ruhen yanınızdayım)
25. zeksy35
26.tombalak
27.runner2002(+2)
28. ibrahim ercan (+1)
29. secret_bigi
30. tunc35
BU ARADA ARAÇ SAYISI 30'A ÇIKTI. NAFİZ GÖZÜN AYDIN :))
Hafta Sonu yağışlı geçebilirmiş...
İzmirin havası belli olmaz :D:D
yinede yağmur olursa otoparkta toplandıktan sonra direk restorana geçeriz sorun olmaz :D
Liste bu kadarcıkmı İzmir Manisa Aydın Denizli Muğla???
30. talihliye hediye verilmiyor mu?https://forum.grandepuntotr.com/images/icons/icon3.gif
Hayir maalesefki 30.arabaya bir şey yok. Aslinda sona kaldiği için ceza var. :) stickerli grande punto ve bravo araçlardan 30'a kadar 1 tane, 30'dan sonra 2 tane sonax boya koruma var. Tabiki çekilişle :)