arkadaslar slm..aramızdan bi arkadasımızı(beni) askere gönderiyoruz..yarın bir kaç gptr izmir takımından arkadaslarla alsancakta aksam vakti bir buluşma yapıyoruz son olarak..yer ve saat belli olmamakla beraber 536 6086531 nolu telden gelmek isteyen arkadaslar aksam vakti benı arayabılır ve bize katılabilir..bedenım asker ocağında ruhum sizinle bu forumda olacak
![]()
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
Bende kesin ordayım.Kardeşimizi uğurluyalım kordon boyunda.Buluşma yeri Sonax Alsancak olabilir![]()
Yarın senin yanındayız kardeşim. Ayrıca benim GP Alaşehir'e alışık. Oraya da geliriz sen merak etme![]()
Hayırlı teskereler dielim o zmn simdiden)
hayırlı teskereler fırat. bu akşam bizim bi arkadaş da askere gidiyor. sen nereye gidiyorsun?
Hayırlı teskereler
Linea Dynamic 1,4 Fire
hayırlı teskereler Fırat.hemen gıt-gel fazla uzun surmesın![]()
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
Hayırlı teskereler. Bende gelirim büyük ihtimalle...
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Şimdiden hayırlı tezkereler.
evet ahmet ulaştırma..şöförlükten kurtulamadık burda bileherkeze tesekkur ederım ıyı dıleklerı ıcın
kardeşim yanında olmak isterdim ama bi arkadaşımın doğum günü vardı ona katılmam lazım dı.tez biter merak etme.bende ulaştırma da yaptım malatyada.alaşehir güzeldir.biter tez zamanda merak etme.şu sihirli kelimeyi kesinlikle unutma Emredersiniz.sihirli cümle bu.bi sıkıntın olursa bizle paylaş hertürlü yanıdayız.yazın gezeriz beraber bitecek merak etme
Kardeşim ben şu an Ankara'dayım, sana şimdiden hayırlı tezkereler dilerim.
GP in mirror is faster than they appear !
geldik gördük ve vedalaştık gelen gelmeyen herkese teşekkürler fırat'ım çabuk gel 460 gün dediğin nedir ki ?? dualarımız ve kalbimiz seninle...! HAYIRLI TEZKERE'LER
hayrli teskereler firat.ara sira gel haber et bize...
Forever DJ Tiestooooooooooooooo...absolutely Trance dj in the universe...
Hayırlı teskereler bende aynı yerde acemi birliği yapmıştım
hepinize cok tesekkur ederım...her carsı ıznımde burada olacağımgörüşmek üzere
Gelicektim ancak ev kalabalıktı çıkamadım bi türlü kusura bakmayın
Hayırlı teskereler Fırat abi
Ne Mutlu Türküm Diyene!
kardeşim hayırlı teskereler izmir dışında olduğum için gelemedim yoksa biliyosun demirbaş olarak orda olurdum knd çok iyi bak görüşmek üzere kardeşim bi isteğin olursa biz hep burdayız![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri