Güzel bir buluşma olmuş. Fırat da Ertan'a inat hala resim vermeye devam ediyor![]()
yok yok bitti artık fotoğraflarımız bu kadar arkadaslar..![]()
Konu Linos tarafından (08/09/2008 Saat 15:41 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood!
super vallada super...fotograflarda çok guzel arkadaşlar...ne kadar çok fotograf çekmişsiniz,ayrıca usenmeden hepsini koymussunuz,tekrar tekrar teşekkürler...
gerçekten güzel bir buluşma olmuş.resimlerden belli oluyor.paylaştığınız için tşkler
Bravo, Bravo, Bravo
Herkesi canı gönülden kutlarım arkadaslar.. Çok güzel bir gün olmuş...
Dahada güzellerinde buluşuruz inşallah...
Birçok şey bilirim ama en iyi bildiğim şey Haddimdir...
harika bir gün ve harika bir aileimişiz biz allah bozmasın....![]()
vayyyy harika yaa emeği gecen herkezi tebrik ediyorum cok guzel bir bulusma olmus...zamanım olsaydı gelirdim fakat fazla kalamazdım malum ramazan ayı...ama birgün iftar için buluşabiliriz...
Tebrikler izmir de güzel bir buluşmaya imza atmıssınız anlasılan.. Devamını beklerız...
~.Я люблю тебя Любовь моя ~.
güzel buluşma olmuş elinize sağlık ED O88 e bakınca tanıdık geldi ama nerden çıkartamadım![]()
tuna abi senide aradı gözlerimiz ama yoktun
Hakkatten Tuna ya mangal a etleri atarken hep senden bahsettik.Bizim mangal kötüydü.Dedik Tuna nın bagajdaki olsaaaa...![]()
ya sormayın bazı iş problemmlerinden dolayı istanbul daydım dün geldim perşembe tekrar istanbula yolculuk var bu ara benim puntiş lpg de 160.000 tl yakıyor kilometrede 110/120 km sabit hızda![]()
Nası yani tüplü t-jet mi![]()
eweeeet cillop gibi vallaaa![]()
Turbo da bi sorun olmaması çok güzel hep aklıma geliyordu ama turbo yu nasıl aşar merak ediyordum.Çok iiyi ozaman tuna bu ara uzun yolunda var sana iyi gelmiştir.
1.8T vw motoruna çookk uzun zamandır takılıo t-jet e neden olmasın...![]()
Gercekten guzel bulusma olmus bu seferkine katılamadım. Bu arada Tuna cok dusmus ya yakıt baska birseyler daha mı yaptın arabaya ne markaydı senin lpg ?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri