Ah be anıl be.O kadar istiyoruz ki. Olmadı bi saat belirliyelim de migrosta iki muhabbet eder nefsimizi köreltiriz.![]()
7 kişi listede ismini vermiş benim için fark etmez yapılıcaksa gelirim yapılmıycaksada napalım artık 2.hafta sonra yaparızizmir hep böle liste var gelen yok
![]()
Ah be anıl be.O kadar istiyoruz ki. Olmadı bi saat belirliyelim de migrosta iki muhabbet eder nefsimizi köreltiriz.![]()
abi bana uyar ben gelirim gelmek isteyen arkadaşlar buluşalım iki muhabbet ederiz bişler yaparız abi nebiliyim işte saat 12.30da buluşalım gelen gelir artık buluşma yapmak için elimizden geleni yapıyoruzama bi türlü olmuyo
Yönetime noldu ben anlamadım.Tık yok arkadaşlardan.Yani sona bak kendi başlarına bişiler yapıyorlar olmayalım.Mimlenmiyelim![]()
abi buluşma söz konusu izmir ekibi buluşmak istiyo buluşucas abi eğer konuyu okuyupta gelmek isteyenler gelsinler abi 3kişi 4kişi azda olsak bişeler yaparız abi bana uyar ama oraya gidipte kimsecikler olmazsaa oda kötü olur ben taa bostanlıdan gelicem çünkü
Ben haftaya büyük ihtimalle katılırım
Zaten haftayada olurda katılamazsam bi daha ne zaman katılırım allah bilir![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
yarın benim işim yok bana uyar 1 giib falan buluşalım kesin karar olunca bana haber verin cebim açık nereye isterseniz uyar
tamam ozaman ertan abi yrn 1 gibi balçova migrosta buluşalım gelmek isteye balçova migros otoparkında buluşuyoruz musait olan gelmek isteyen herkezi bekleriz
Kimler geliyo abi daha benim yeni haberim oldu sat 12.09 daha kahvalti etmedim
sanirim yetismemem
aydeee bende sımdı gırdım sıteye olaya bakoturduk butun gun
sayın arkadaşlar gelmek isteyipte gelemeyen arkadaslar canınızı sıkmayın... biz zaten çoğunluk olarak farkındayız bundan ama sayın izmir yönetici arkadaşlar... pls artık biraz İzmir gurubu olarak üstümüze düşen görevleri yapalım biz buluştuk 4 kişi idik ama harika bir gün geçirdik gelen veya gelmek isteyip te gelemeyen herkese teşekkürler... benim malum belki bileniniz var yada yok ama artık gp yok artı ksk de oturmama ragmen ben yinede geldim sohbetlere katıldım ve güzel bir gün geçirdik bilmem anlatabildimmi....
ewet bi elin parmakları kadar yoktuk ama iyi geçti güzeldi sezgin abiye ertan abiye nafiz abiye geldikleri için teşekkürler
Haftaya tekrarlanırsa ben katılırım.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Bende 3 hafta sonrakine katılırım artık.![]()
Konu Nafiz tarafından (01/09/2008 Saat 01:17 ) değiştirilmiştir.
birdahaki bulusma daha guzel olur insallah fotodaki arabalari photoshopta cogaltsakmiki bole cok kuru kalmis![]()
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri