Ben 6.sanayide OTO'DA yaptırıyorum bu olayı çokta memnunum hani.
Adres : 677/46 sok no:13 6.sanayi sitesi Buca-İzmir
Merkez Servis çok iyi ! Enrico yu bilmiyorum .
Orhan Okay
Yaşar Üniversitesi Endüstriyel Tasarım Bölümü Öğretim Üyesi
Ben 6.sanayide OTO'DA yaptırıyorum bu olayı çokta memnunum hani.
Adres : 677/46 sok no:13 6.sanayi sitesi Buca-İzmir
Konu JASMINE tarafından (07/01/2010 Saat 23:27 ) değiştirilmiştir.
oto tek tercihim.sevgilerle
Tek kelime ile OTO. Bir kere giden bir daha bırakamıyor, oto bağımlılık yapıyor![]()
Captaİn Jack Sparrow
eyw abim siena marea derken her zaman sizlerin sayesinde varız her zaman sizlerleyiz mareayı eninde sonunda birşeyler yaparız
eyw müdür benim mavi makinayı alalım beraber modlucaz
sağolasın mert kardeş diğer eksikleri de halledelim aracın zaten on numara yürüyeniyle saat gibi olsun İzmirde bulunan yolu düşen herkesi bekleriz çayımızı içmeye , muhabbete servisimiz haftanın 7 günü açıktır.
Her zaman da eleştiriye açığız ..![]()
zincirlerinizi kırın birde la tanışın,vazgeçemeyeceksiniz eminim.....
Forza adaş oto![]()
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
Enriko aliberti servisleriyle ilgili sizlere daha iyi hizmet kalitesi verebilmemiz için sıkıntı ve önerilerinizi bizlerle paylaşırsanız çok seviniriz.Sizlerle beraber 76 yıldır buradayız umarız bundan sonrada sizlerle olacağız.
enrikoaliberti@windows.com
Beş para etmeyen, kazıkçı, bize yoluncak tavuk muamelesi gösteren, normalde olması gerekenin 2-3 katı fiyat çıkaran yetkili servislere karnımız da cebimiz de tok. İzmir'de Oto'dan başka alayını tanımam.
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
ben ıspartadan bile otonun kalitesini ve yardm severliğini anladm o yüzden forza oto![]()
TSİ Jetta.
Poyraz yada Merkez servisi öneririm.
Konu JASMINE tarafından (24/02/2011 Saat 00:27 ) değiştirilmiştir. Sebep: Alıntı düzeltildi.
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
avrupa birliği muhabbetine, blok yasası çıkarıldı, yağı ve parçaları yanınızda götürebiliyorsunuz.
servisde satılan parçanın garantisi aracın garantisi olmasa bile vardır.
GEÇEN GÜN FORUMDAN TANIŞTIĞIM SANAYİDEN OTO SERVİSİ OLAN BİR ARKADAŞA BAZI YARDIMLARINDAN DOLAYI OTOMOTİV SEKTÖRÜNDE OLMAMA MA VE YAN KOMŞUMUN FİAT VE ALFAROMEO SERVİSİ OLDUĞU HALDE.JEST OLSUN ÇAYINI İÇELİM HEM PARAMIZ NASIP OLSUN IYI NIYET DUSUNCESİ İLE.DÜKKANINA GİTTİK GENEL YAĞ MAZOT HAVA POLEN FİLTRELERİNİ.BALATA SPREYİNİ YANIMDA GÖTÜRDÜM ÇOK HOŞ SOHBET İLGİLİ BİRİYDİ ,ARACIN BAKIMINI YAPTI 4 TEKER ACILIP KONTROL EDILDI VE BİR KAÇ SARKAN PLASTIK AKSAMINI VE BAGAJ KAPAGINDAN SES GELIYORDU ONU ENGELLEYICI KLIPS TAKTI...VS..
1-ALMIŞ OLDUĞUM TÜM PARÇALAR +5,40 YAĞ= 85 TL TUTAN BU ÜRÜNLER İÇİN İŞÇİLİK OLARAK 80 TL ÜCRET ÖDEDİM ..SİZCE MAKUL BİR İŞÇİLİK FİYATIMI..
2- YİNE 3 SOKAK UZAKLIKTA OLAN ENRİKO ALİBERTİ( servis danışmanı Syn Mehmet turan dan tüm yukarıdaki işlemler için almış oldugum güncel VE BİRMOT FİAT YETKİLİ SERVİSİNDE GENEL BAKIM İŞÇİLİK ÜCRETİ 45 turk lirasıdır..
3- aracımının tum bakımları yetkılı servıs bakımlı bır gecmişe sahıp olmasıda karım dıye dusunuyorum
4- yan komşum ise aynı işlemi müsterılerıne 30 tl ye yapıyor
saygılar.
izmir çiğli ata sanayide ege fiat özel servis var. fiat servisinddeen ayrılma onur ve suat. her türlü probleme en kısa sürede çözüm bulup makul fiyata yapıyorlar aracı. temiz insanlar. ilgilenen varsa adrdes ve tel verebilirim. mesaj atabilirsiniz...
konuyla ilgili bilgim var fakat şunu söyleyeyim servisteki ilgi ve alaka ile o gittiğiniz sanayideki arkadaşın ilgi ve alakasıyla değişiyosan hiç durma derim hatta gel paranı ben geri vereyim o sanayideki arkadaş 7/24 senin bir telefon uzağında hiç bir maddi beklentisi olmadan ama servisteki gençleri saat 6dan sonra ara bakalım ne dicekler sana... neyse lafı uzatmaya gerek yok bundan sonra servise gidersin madem 45 tl alıcaklarmış içinde rahat olcaksa sorun yok...
ayrıca herkes bu kadar memnunken sadece senin memnun olmaman çok ilginçben bu kadar hastayken ben bile gözüm kapalı teslim ediyorum arabamı o sanayideki ustaya sadece ben değil forumdaki izmirli arkadaşların hepsi nerdeyse...
'ı tüm Türkiye tanıyor, İstanbul' dan gitmiş biri olarak
emeğinin, dürüstlüğünün, bilgisinin karşılığını fazlasıyla hak ettiğini düşünüyorum...
Bence tüm Fiat servislerinin ' dan öğreneceği çok şey var...
Meyve veren ağaç taşlanırmış ama ' ı taşlamak öyle kolay değil...![]()
cihat ustanın(babası) yanında kendini yetiştirmiş,konuştukça ağzından bilgi fışkıran,tutuğunu koparan,mert bir arkadaşımızdır.aynı zamanda bu meslek için dirsek çürüten c.b.ü öğrencisi,makina mühendisi adayı kardeşimizdir.eleştirinizin dozu kaçmış,yazınızı farklı yerlerde defalarca yazmışsınız,niyetiniz ne ise anlamadım ama üyelerimizden şiddetli tepki görebilirsiniz,benden söylemesi...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri