arkadaşlar yağmur geliyo gibi hadi hayırlısı![]()
arkadaşlar yağmur geliyo gibi hadi hayırlısı![]()
cevdet abi yrn hava 26derece olucak ben bilgiyi aldım garanti yerden hiç merak etmeyin buluşmamızı yapıcasçok güzel olucak hem izmirin havası hem bizim
1-carcharadon (2 kişi)
2-süleyman özen (1kişi)
3-punto35 (2kişi)
4-SteinGP(2 kişi)
5-Jasmine
6-Punto@wrc
7-BrK_20
8-Canan Okyar
9-Halook!!! (1 kişi)
10-ozkan6 (1 kişi)
11-aayhan36
12-ZaMBroTTa_1903_
13-can köklü (3 kişi)
14-mgraf
15-kanzler(2 yada 3 kişi) cuma gecesi kesinlik kazanır..
16-orhanaysel
17-efekayhan
18-sondaj (3kişi)
19-blackpearl (2kişi)
20-cewo35
21-SAİM (2)
22-ümit yanardağ (2kişi)
23-brvhgt
Konu SteinGP tarafından (23/03/2008 Saat 06:09 ) değiştirilmiştir.
Bursa' ya yola çıkacağım için maalesef katılamıyacağım.
Katılacaklara şimdiden iyi eğlenceler.
emrah abi üzüldüm yaiyi yolculuklar abi kazasız belasız gitmen dileğiyle teşekkür ederiz abi
arkadaaslar ıstanbul yonetımı olarak gelıcektık ama hesaplar uymadı baska sebeplerden dolayı gelemıcemızı ozurdılerek bıldırmek ısterım kusura bakmayın arkadaslar...sızlere ıyı eylenceler ısaalh bıdakı bulusmaya ızmır camıasını tanımak sohbet etmek ısterız....
haluk karşıyaka belediyesinde çalışan bi arkadaşım var burda konsermi ne olcakmış onur akının organijasyon var yani yarın hava yağışlı olsa nebiliyim böle bi organizasyon yapmaz diye düşündüm karşıyaka belediyesi genede taktir senin yarın havaya bakarız ona göre geliriz kardeşim iyiakşamlar...
walla bende herkezden hava güzel olcak diye duydum inşallahta öyle olur gerçi yağmur da yağsa karda yağsa sorun deil benim için![]()
yarın görüşmek üzere arkadaşlar herkeze iyi geceler diliyorum...yarın 11gibi ben ordayım![]()
murat abi verdiğin bilgi için teşekkürler![]()
bulutlu 24 derece yağış yok![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Arkadaşlar yarın buluşmada üzülerek söylüyorumki Bravo lar aramızda olmayacak..Araçların gelmesi için inanın Ertan abide bende çok çaba harcadık bize yakın olan arkadaşlarımız zaten ne kadar istediğimizi biliyorlar bunu..Ama yetişmedi malesef yarın yine güzel bi organizasyon olucak sabaha kadar uyumadan yarın ne yapalım diye düşünücem izmir grubunun mangalınıda bu geceden bagaja attımyağmur yoksa mangala gidebiliriz yağmur yağarsada ördek yüzdürebiliriz ama kimse sıkılmıcak sıkılanı bizzat ben eğlendiricem söz veriyorum
edit:Buluşma saati aynı yeri Migrostur tek değişiklik bravo testinin programdan çıkmasıdır gerisi aynen geçerli..
Konu SteinGP tarafından (23/03/2008 Saat 06:12 ) değiştirilmiştir.
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
arkadaşlar hepinize günaydın valla buluşma var diye uyuyamadım heyecandan kalktım erkenden bişeler yiyip arabaya mazotumu alıp birazdan yola çıkıcam görüşmek üzere![]()
Sadece bana bak !
Bana yalan söyleceksen önce gözlerimle anlaş !
Ancak bu komplo beni yıkabilir, dayandığım destekler devrilir.
Çirkef ”Kaf-kef” deme ne olur..
Tek başınalığın yolcusu tek olur….
hastalık sebebıyle katılamadım
umarım cok eglenırsınız
G.Punto 5K 1.3Mj 75 Dyn + Kp Akdeniz Mavisi
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri