12:30 13:00 arası Balçova migros otoparkında toplanıp
13 00da Enriko Alibertiye gitmek üzere yola çıkılacaktır.
İsteyenler 13:30da Enriko Alibertiye gelebilir.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
arkadaşlar enrikoyu bilmeyenler olabilir ben yine isteyenleri migros otoparkta karşılarım isteyen doğrudan enrikoya geçer..
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
selam herkese
Buluşma yine cok cılgın olacak eminim.
Bende sizlerle bereber olmak cok isterdim ama antalyadayım.cıkamıyorum.
Ama Enriko Barış bey e sizlere ilgi ve alakada kusur etmemesini söledim.KUZENİM olur kendisi.2 haftadır gel dene şu bravo yu diye diye dilinde tüy bitti.Sizlere nasipmiş arkadaşlar.Hepinize iyi eğlenceler diliyorum.(kıskançlıktan ölecem bu arada
)
Zaten kendisi Bravo sorumlusuymuş![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
arkadaşlar bi haberim var ama....
pazar günü bravo enrikoda değilmiş.Barış bey de.Forum bornovada teşir varmış.ctesi bekliyorlar.mangalada varız diyo Barış bey.Forumumuza üye olmuş akşama yazacak.
Bende şimdi Ertan abiyle görüştüm.
Nafiz abinin dediği gibi araçlar perşembeye kadar Forum Bornovada olucak.
Bu nedenle buluşma bir hafta ertelenmiştir yani 23 Martta yapılcaktır.
Ve büyük ihtimalle 1. program gerçekleşecektir.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Buluşmanın ertelenmesi iyi oldu bence.Sınavlarımdan dolayı gelemeyecektim buluşmaya.23 Martta bir aksilik olmazsa bende gelirim buluşmaya...
Fiat Grande Punto StarJet Emotion 1.4 16V 95Bg
Ne guzelde heves yapmıştım ya nese artık 1 hafta daha beklenir![]()
23 mart'ta gündüz vardiyasında çalışacağım için buluşmada bulunamayacağım, herkese iyi eğlenceler...
GP in mirror is faster than they appear !
can ve ozan şöle yapsak olurmu bu hafta pazar buluşalım bişler yapalım haftaya bir daha buluşalım nedersiniz. hekes hefes yaptı buluşma var diye.yeni katılacak arkadaşlarımızda var onlarda gelmiş olurlar kaynışmış olurlar sonra haftayada diğer programı yaparsız eğer kurallarda arka arkaya iki buluşma olamaz kuralı yoksa bu haftada buluşalım diğer haftada bravo haftası olur nedersiniz sadece bir öneri nedersiniz...saygılarımla![]()
Ben zaten haftaya yokum
bu hafta olursa bişeyler 1-2 saat uğrayabilirim.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
arkadaşlar bu hafta olabilirmi ozaman can kardeşim bu konu hakkında ne diyosun.. bu hafta buluşalım haftaya gene buluşabiliriz.. gene söz sizde tabiher hafta buluşma olsa benim gıkım çıkmaz valla
evet arkadaşlar şu durumda kendini bu hafta için hazırlayan arkadaşlarımıza çok ayıp olacak..O yüzden bu hafta bir buluşma yapabiliriz gelecek haftada bravo test buluşması olur isterseniz eğer?
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
ben isterim can bu pazar buluşma olsun haftayada bravo haftası olur...pazar buluuruz fotoraf falan sohbet bi yere gideriz konvoy güzel olur yani ben isterim![]()
sağol engin abimüst üste 2 buluşmadan zarar gelmez hemde daha fazla birlikte olmuş oluruz daha iyi olur 16 martta herkezi bekliyoruz balçova migrosun oraya
güzel bir buluşma olsun 16 marta çok endeksledim kendimi ben ondan
sonraki haftada bravo test haftası
16 martta buluşma yerini migros yapmak zorunda değiliz arkadaşlar geçen sefer siz geldiniz bu seferde biz gelelim karşıyakaya isterseniz veya bornovada buluşalım???seçim sizlerin..
Muhammad Ali Clay
ben balçova migrosda olması taraftarıyım hem herkes bilio orayı hem geniş alan hemde araçlarımızı rahatca sıralayıp fotoraf çekebilcemiz bir alan diğer yerlede bukadar geniş alan olabileceğini düşünmüyorum genede siz bilirsiniz![]()
bende katılıyorum İzmirde başka bu kadar geniş ve boş bi otopark alanı bulabileceğimiz bi yer yok malesef..
Muhammad Ali Clay
Migros uygundur...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri