ahhh sulo ahhh![]()
cookk özür dilerim yaaaaaa sanki bna cvpmış gbi geldicünkü sıkıntılı sıkıntılı msjlar atıyorum ...bide gökhanın msjına öle cvplar yazmazsınız cnkü msjı cok kısa ve benm gbi sıkıntı icermio bende üstüme alındım cok pardon bu arada benm derdimde acıklandı
nys yaa oldu bi kezz kısmayınn![]()
Sadece bana bak !
Bana yalan söyleceksen önce gözlerimle anlaş !
Ancak bu komplo beni yıkabilir, dayandığım destekler devrilir.
Çirkef ”Kaf-kef” deme ne olur..
Tek başınalığın yolcusu tek olur….
ahhh sulo ahhh![]()
abi nie oylama yapılmadı baştan ya direk 20 ocak die konu acıldııı
ya tamam herkese uyuyo bu tarih tabi bi kişi icnde tarih degsmez ama oylama neden yapılmadı??? ben cok üzüldüm smdi ona verin amacım sıkıntı yaratmak degl yanlış anlşılması lütfen![]()
Sadece bana bak !
sülo yat uyu![]()
ya abi öle deme yaaa ztn bi yandan sınvlar bi yandan bu buluşma olayı uyku tutmuo
...bak forumlarda gece ve sbh msjlarım var hep uyku tutmuo abi gözlerim morardı bozardı yaaa
(bu arada araban güsel olmuşş)çukurlara dkkat?? bide kampanaları boyarken inş astar attrmısındır yoksa atar o boya ,,inş. atmasında
cidden abi ya amacım biyerleri karıstırmak die ama biz hersey icn oylama yapıoduk ya ondan dedim..hani oylamada farklı tarih isteyen tek ben olup yine bulusma 20 ocak olsa amenna ok dicem ben en bastan beri oynama olurmu die bekledim ozanda demişti 4şubat die ...
bakıldı ismler tekr teker sıraları dolduruo bişi olmadı ...![]()
Sadece bana bak !
Süleyman kardeşim, buluşmaya katılma hevesini anlıyorum ama bu buluşmada busait değilsen bir sonraki katılırsın artık.
Tarih belirlenmiş, liste oluşturulmaya başlanmış. bundan sonra bir değişiklik yapmak etik olarak doğru olmaz. Daha fazla uzatmaya gerek yok bence...
Birçok şey bilirim ama en iyi bildiğim şey Haddimdir...
sulo uykun geldı senın![]()
tmm kapandı sorun yok gelemicezz nysss
ama benm amacım forumu karıstrmak değill kesinlikle yanlış bişi yapmak istemem kimseye karsı beni tanıan tanıoo
..anlayamadıgım nie anket yapılmadıı ...
yoksa dedigm gbi hersey olmuş bitmişşş yapıcak bişi yok ,istemiorum ztn
anket yapılsa 20ocak ok dense tamam boynumuz kıldan ince abi
anlatabildim mi olayıı ,,,
kmseyi kırmak ,tarih degştrmek degil
Sadece bana bak !
çaylak-fırlama
yakışan bu zaten suloma![]()
BULUŞMA TARİHİ OY Çokluğu İLE 3 ŞUBATa ERTELENMİŞTİR
oylama sonuçları
Yöneticiler 1000 oy
Üyeler 1 oy sayılmıştır
3 şubat: 1001 oy
20 ocak: 37 oy
{isterdim ama şaka tabi}
Konu OzzY tarafından (13/01/2008 Saat 02:06 ) değiştirilmiştir.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
2-Toplantı yerleri ve saatleri yönetim insiyatiedir,yönetim dışındaki arkadaşlarımız bu konuda fikir beyan etmekte ser fakat karar vermek veya konu açmakta sınırlıdır..Buluşmalarla ilgili anket ve konu açma hakkı yönetime aittir..Diğer arkadaşlarımız ancak yönetimin bilgisi dahilinde konu veya anket açabileceklerdir..
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
çaylak-fırlama
Moderatör
arkadaşlar biraz sakin olalım nolduk yine konu uzamış gitmiş3günlük dünya üzülmeye değermi gelebilcek olan arkadaşlarımız gelsinler işi olup gelemeyen arkadaşlarımızda sağlık olsun başka sefere desinler artık böle çok stresli oluyo herkez etkileniyo
""nys kapattk.......
tüm foruMdan özür diliyorum bu konuyu bu kadar polemikleştrdigim için ,
üzgünüm izmir gp cuları hepinize iyi eğlenceler aranızda olmamak nekadr beni üzücek olsada...""
heyyy izmir bu kadar mıyız yaaaaaaaaaa aloo uyan izmirr hoooobbb.....
liste dolsun dha kiMsenin haberi yok mu bundan yaaaaaaa 1 ay oldu hala kimse yok ne bu liste izmir .......hadi koopp koopp ver coşkuyuuu başkan haberleri olmayan varsa haber verin rekor kırmayaaaaaa
Konu Linos tarafından (13/01/2008 Saat 10:30 ) değiştirilmiştir. Sebep: Font düzeltildi!!!
Sadece bana bak !
Valla biz Ertan abiyle bi güzel ıslattık jantları sen kaçırdın Gökhancım...
Fiat Grande Punto StarJet Emotion 1.4 16V 95Bg
Arkadaşlar kahvaltı fikri cok iyi.Ne dersiniz bu yönde çalışma yapalım.Sayımızın cok olmasını umut ederim.Bunun içinde otoparkı sağlam bir yer lazım.Önerilerinizi yazarsanız kararlaştırmamızda çabuklaştırır.Hadi izmirliler....
Seferihisar yolunda Öncü var.içerisi cok güzel.kendi ürünlerini servis ediyor.2 kez gittim.Tavsiye ederim.
kahvaltı işi banada uyar ama biraz erken buluşmak gerekicek sanırım onun için..herkes onay verirse buluşma yerini aynı yapar toplanır gideriz arkadaşlar..
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
arkadaslar fazla seyahat ettiğim için olamayabilirim ama beni pls cep ten cağrı atın bende varım 0546 449 50 79
tabikide bekliyoruz mutlaka sizleride..ayrıca taner abimizi ve burak kardeşimizide aramızda görmek istiyoruz..
Muhammad Ali Clay
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri