Can kardeşim...
Bir önceki yazımda da belirttiğim gibi arabalarımız bizim bir araya gelmemizi sağlayan ve aracı görevi üstlenen nesne yada nesnelerdir.Ve yine daha önce de belirttiğim gibi bir buluşmaya arabasız geldim ve kanımca biraz fazla büyütüldü bu olay.Buluşmalarda herkes bugüne kadar birbirinin arabası inceledi gördü.Ben bugüne kadar geldiğim bütün buluşmalara arabamla geldim fakat o buluşmalara gelmemdeki sebep insanlardı.Çünkü yeni insanlarla tanışıp,yeni arkadaşlıklar,dostluklar kurmak ve tanıştığım bu insanların tecrübelerinden bi nebze de olsa faydalanmaktı benim buluşmalara gelmemdeki asıl amacım.Kimsenin arabasında ne olup olmadığı yada markası ne olduğu beni ilgilendirmez.Beni o arabanın içindeki Can Murat İmregün ün arkadaşlık,dostluk anlamında bana ne kattığı ilgilendirir.Ve ben oraya senin araban için değil senin için gelirim.Bundan sonraki buluşmalara gelme nedenim de yine arabalarınız değil sizler olacaksınız.
Edit:
Ertan Abi...
Ertan abi kusura bakma ama yazdığın mesaj son derece çirkin.Arabanla katılmadın buluşmaya ve hala bazı cümleler kurmuşsun demen ve ondan önceki cümlen inanılmaz çirkinlikteler.Bugüne kadar hep abi dedim ve saydım.Ayrıca karıştığın olaylar çok canımızı sıktı diyorsun.Karışmış olduğum bütün olaylarda kendi üstüme düşeni yaptım ve buna gerek Ozan gerekse de Can kardeşlerim şahittir.Ayrıca Burak ile olan mevzularınız da sizin aranızda geçen konulardır ve benim konuyla ilgi ve alakam yoktur.Ben küçük olarak bugüne kadar buradaki hiçbir büyüğüme saygısızlık etmedim fakat burda yazdığın şeyleri bir kere bile düşünüp,tartmadan yazdığın kesin.Bu kadar hakaret edici ve kırıcı bir şekilde mesajlar yazmaya devam edersen de İzmir Grubu'nun toplarlanıp eski haline gelebileceğine ben pek inanmıyorum.Kusura bakma ama zaten bu kadar gergin olan bir ortamın üstüne sen hakaret ederek ve kırıcı sözler söyleyerek gitmen olayın hiç tamir edilmez bir hal almasına ve insanların daha da çok kutuplaşmasına,gruplaşmasına neden olacak!!!
Ben efendi gibi düşüncelerimi ifade ediyorum ama abi dediğim bir insan buraya gelip içinde bir ton hakaret olan şeyler yazıp gidiyor.Madem sende düşüncelerini belirteceksin küçüklerinden biraz örnek alarak kimseye saldırmadan ve hakaret etmeden üslubuyla düşüncelerini ifade edersen sevinirim.
Yer imleri