Çok güzel bir buluşma olmuş arkadaşlar! Tebrik eder ve devamını dilerim...
Bu arada o sarı anahtarlıklar neyin nesidir? Ben de istiyorum!![]()
Çok güzel bir buluşma olmuş arkadaşlar! Tebrik eder ve devamını dilerim...
Bu arada o sarı anahtarlıklar neyin nesidir? Ben de istiyorum!![]()
Bu arada söylemeden olmaz
Ertan abi karizmayı bıraktı orda haberiniz olsun![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
ankara da izmir buluşmasına katılmayı düşünüyo gidicek olursa mutlaka haber versin...![]()
güzel buluşma olmuş
edit0 eren olm ne beleşçisin Türkiyeyi beleş gezecen len
ne beleşi bea...
yakıt parası ikiye bölünür her zamn yalnız yolculuk yapmayı sewmiyorum nabıyım...![]()
yaa arkadaşlar şurdaki güsellige bi bakın ne kadar çekici duruyoo : )
![]()
walla o anahtarlıklardan isterim ozan yani sen bilirsin buluşmada örüşürüz (iftarda)![]()
arkadaslar herkese cok tesekkurler ıyı bır gundu gelen butun arkadaslara tsekkurler bu arada ben yenı adres aldım dıger adresımın sıfresını unutmusumbır dahakı bulusmada gorusmek dılıgıyle.
tebrik ederim arkadaşlar....aranızda olmayı o kadar çok istedim ki inanamazsınız..harika buluşma olmuş...bir daha ben de katılırım umarım..
Alpay.....
Hemşehrilerim Süpersiniz...
Arkadaslar ellerine saglık çok güzel br buluşma olmuş.
Bowling'de 171 alan kim acaba. Güçlü bir rakip varmış gibi duruyor İzmir'de...
fotografLarı yeni inceLme fırsatım oLdu.
çok keyifLi bir buLuşma oLmuşa benziyor.
nice güzeL gptr buLuşmaLarına diyeLim.
katıLan arkadaşLara tebrikLer.
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Öncelikle çok güzel bir buluşma olmuş yavaş yavaş rekora doğru gidiyorsunuz hepinizin yüzünde gülücükler açmış çok eğlenmişsiniz ..
Ama bir şey sormak istiyorum sayıyorum sayıyorum 15 anahtarlık çıkıyor biri anahtarlığının görünmesinimi istemedi
Ayrıca ozzy nin orada ne işi vardı .Ne zaman gittin oğlum sen
Fotolar süperde yanlız şöyle bişi yapsak hani tanımamız açısından toplu fotolarda yada tekli fotolarda alt kısımlara nicklerimizi yada isimlerimizi yazsak daha süper olur![]()
hemen yazarız nıcklermızı tanırsın sende mrk etme ..................!
ertan abi kırmızı ışık desem yeter sen anla gerisini boşver zaten
@linos
murat abi ben bilmiyom artık partidenmi aldınız nerden aldınız
@
bende bitane var sıkıyosa yasemin abladan iste
@femoli perşembe sabah izmirdeydim bugun ankaraya indim
sormayın başıma neler geldi
laptopu havaşta unutmuşum okula gelince dank etti taa stadyuma geri gittim anca geldim/8de inmiştim uçaktan
Ne Mutlu Türküm Diyene!
ozzy bu arada sen dayağı hakediyon bak. niye öyle sıkıyosa iste falan diyorsun oğlum. ben o kadar cadımıyım. arkadaşları korkutuyorsum bak izmir'e buluşmaya gelecekler. senin yüzünden vazgeçecekler. tmm biraz asabiyim. sizi pata küte dövüyorumda ankara'dan gelecek arkadaşlara bir şey yapmam canım
tabiki ben alabildiğim kadar alır, sana gönderirim sende bir zahmet ankarada isteyen ark. verirsin.
olsun ha ozan ha sen. sen nasılsa döneceksin kuzu kuzu. bende ozan yerine seni döverim canım kardeşim![]()
Konu Linos tarafından (18/09/2007 Saat 02:14 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood!
akşam bendekileride yükleyebilirsem olmadı birisine yükletiriz
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri