bı kac kılo ?naptın olm
wallahamı ertan abi
Getir getir valaha yeriz haa seviyorum ben kestane şekerini
öle ama 250 gram getirme bi kç kilo getirde yiyelim buluşmada![]()
bı kac kılo ?naptın olm
sizleride düşünüyorum![]()
![]()
1. Halook!!!
2. JASMINE
3. CANAN (Yeni Üye - Yeğenim )
4. puntoksk (pazar burda olursam kesin gelmeyi düşünüyorum ilk defa katılıcam)
5.35APF86_slymnozen---inşallh
6.SteinGP
7.aslı
8.multijet
9.Gkhan (Kral)
10.ZaMBroTTa_1985
11 BrK_20 (berk
12- blackpunto35
13-brvhgt(demirbaş)
14-Mesut Orhan
15-Eagle saim (belki)
16-Ümit Yanrdag(belki)
17-Fangio(sonra gelcek)
18-Ozzy
19-Kaan Eroğlu (belki)
Bu Bulusmalariniz Nasil Geciyor?ben Daha önce Hiç Katilmadim?neler Yapiyorsunuz?bu Hafta üye Oldum.bayan üyelerinizde Var Mi?
Bende Katiliyorum Arkadaşlar
1. Halook!!!
2. JASMINE
3. CANAN (Yeni Üye - Yeğenim )
4. puntoksk (pazar burda olursam kesin gelmeyi düşünüyorum ilk defa katılıcam)
5.35APF86_slymnozen---inşallh
6.SteinGP
7.aslı
8.multijet
9.Gkhan (Kral)
10.ZaMBroTTa_1985
11 BrK_20 (berk
12- blackpunto35
13-brvhgt(demirbaş)
14-Mesut Orhan
15-Eagle saim
16-Ümit Yanrdag(belki)
17-Fangio(sonra gelcek)
18-Ozzy
19-Kaan Eroğlu (belki)
aslı hanım jasmine,canan ve tuna abinin eşide buluşmamıza katılıcaklar sanırım,tek bayan siz olmazsınız o konuda bi sıkıntınız olmasın buluşma programı net değil ama çok eğlenicez orası kesin![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Demek Istedğim Bir Yerlerde Oturuyor Musunuz?migrosun önünde Beklemiyorsunuzdur Dimmi![]()
eh tabikidebowling oynuyoruz sahilde bişiler içiyoruz fakat bu sefer ramazana gelmesi sebebiyle aktiviteler biraz kısıtlı kalabilir ona buluşunca karar veririz ama emin olun sıkılmazsınız
![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
Arkadaşlar akşam iftara gidelim derseniz eğer 1-2 yerle konuşalım bari de hemen ayarlamaya çalışalım.
İzmirde de nerde iftara gidilir bilmemki.Yasemin ablanın orda iftar çadırı var oraya mı gitsek ne yapsak![]()
![]()
![]()
![]()
ben bı ara mavı yesılı ayarlarım oraya gıderız kesın bı lıste ayarlarız ole ben ayarlarım hanı avı yesıli ama ben oruc tutmuyorum![]()
arkadaşlar geçen sefer bowling yaptığımızdan bu sefer yine karting organizasyonu yapalım diyorum ben..3 5 arkadaş arabalarımızı alırız toplanıp gideriz yine eğlenceli bi aktivite olduğunu ben size garanti ediyorumtabii yinede karar sizin
![]()
Muhammad Ali Clay
Evet karting olabilir yine.Ama sanki biraz tuzlu gibi geldi bana karting geçen sefer...
bu sefer 20 kişi gidicez biraz daha indirim koparırız ya![]()
Muhammad Ali Clay
Bi zahmet daha fazla indirim yapsınlar ztn.7 dk 10 YTL olmuyo yani.İlk seferinde 7 dk bindiniz ztn hiçbirşey anlamadık dediniz arkasından bi 10 dk daha bindiniz.Demekki ortalama 15 dk binmek lazım eğlenmek için.15 dk içinde 20 YTL demese bari adam.15dk 15 YTL derse çok güzel olur aslında...
Aslı'cım İzmir grubunun şu ana kadarki buluşmalarına katılan tek bayan üye olarak söylüyorum ben çok güzel vakit geçirdim ve ertan, can, gökhan, tuna, haluk, emir, burak,ümit abi vb... tüm arkadaşlarla gp buluşmaları dışında da görüşüp organizasyonlar yapıyoruz. bnde ilk buluşma öncesi tek bayan olmam nedeniyle düşünceliydim fakat ön yargı yerine ortama girip gözlemlemeyi denedim ve iyiki girmişim ve iyiki bu güzel insanları tanımışım. Arkadaşlar hepinizi çokkk seviyorum. iyiki varsınız GP TR İZMİR
Konu JASMINE tarafından (15/09/2007 Saat 00:56 ) değiştirilmiştir.
tesekkürler Jasmine beni bilgilendirdiğin için gelmek için daha cesaretlendim.)eminim hepsi cok ii arkadaslardır ve güzel vakit geciriliyordur.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri