OzzY bende anlayamadım doğrusu neden kızdıklarını; ama tahminim özlemişlerdir seni ondandır.ayrıca benim sticker i unuttun galibaama neyse talep formu doldurmuştum geçen hafta onu bekliyorum artık.bende bi sorun olmazsa gelmeye calışacağım.o günkü plan nedir ayrıca bellimi
millet bursadaki durumlara bakarak belki arnızda olabilirim pazar sabah erkenden çıkıp yetişebilirim
aslında değmez o dombiliye de neyse gelecez artık
ertan abi ne güzel yorum yapmışın koptum yaaaa![]()
1. Halook!!!
2. JASMINE
3. CANAN (Yeni Üye - Yeğenim )
4. puntoksk (pazar burda olursam kesin gelmeyi düşünüyorum ilk defa katılıcam)
5.35APF86_slymnozen---inşallh
6.SteinGP
7.aslı
8.multijet
9.Gkhan
10.ZaMBroTTa_1985
11 BrK_20 (berk
12- blackpunto35
13-brvhgt(demirbaş)
aslında demirbaşsında listede kalabalık yapmak için yazalım adını sayın başkanım![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
1. Halook!!!
2. JASMINE
3. CANAN (Yeni Üye - Yeğenim )
4. puntoksk (pazar burda olursam kesin gelmeyi düşünüyorum ilk defa katılıcam)
5.35APF86_slymnozen---inşallh
6.SteinGP
7.aslı
8.multijet
9.Gkhan (Kral)
10.ZaMBroTTa_1985
11 BrK_20 (berk
12- blackpunto35
13-brvhgt(demirbaş)
14-Mesut Orhan
15-Eagle saim (belki)
16-Ümit Yanrdag(belki)
17-Fangio(sonra gelcek)
18-Ozzy iyi yaw liste hicde fena degil...![]()
volkan abi var daha konuşmadığımız ve cevdetonlarada msn yoluyla veya cep telefonuyla ulaşalım..
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
birde https://forum.grandepuntotr.com/members/ertans.html var siteye pek girmiyo sanırım ulaşıp buluşma olduğunu söylicem.
Konu OzzY tarafından (14/09/2007 Saat 03:54 ) değiştirilmiştir.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Bi de Fitoz2000 nickli bi arkadas wardı ona ulassana ozan en cok o istiyodu bulısma...
arkadaşlar yarın müsaitim bütün izmirli arkadaşlara tek tek mesaj atıcam,gerekirse telefonla ulaşıcam,bu buluşmadan haberi olmayan kalmayacakve hoş bir programda hazırlayalım hem yeni arkadaşlarımız sıkılmasın ne biçim buluşma bu ben bi daha gelmem buluşmaya filan demesinler hem de her zamanki gibi hoş vakit geçirelim
![]()
Muhammad Ali Clay
Ne Mutlu Türküm Diyene!
iftarmı yapsak yahu bir yerde güzel olmazmı
Bence iftar olayı bu buluşmada olmasa daha iyi.2 gün kaldı buluşmaya ve mekan ayarlamak lazım.Kesin olarak kaç kişiyiz onu bildirmek lazım.Ankara 23 Eylülde iftar buluşması yapacak.Bizde o tarihlerde yapabiliriz...
ooooo liste bi hayli kalabalık.İzmir adına rekormu geliyo ne
Bu arada tuna abi çok sevindim gelmene sensiz olmaz.Gelirsin işin bittikten sonra akşama doğru uğrarsın yanımıza.Öyle buluşup hemen ayrılmak yok.Sebaha kadar dens dens dens
ertan abi p.tesi gidiyom gelmessen zaten ayıp edersin![]()
hauhaua komedı yaaa dombılı kestana dıo olm ertan abıı
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri