karşıyakada olsa tamam süper olacaktabi benim ilk buluşmam ama yinede sizler daha iyi bilirsiniz arkadaşlar
balçovaya pazar günü gelmeye çalışırım şimdiden teşşekürler can karşıyakaya işin düşmedi heralde kardeşim
stickerslı olamadım bi türlü
![]()
abi migrosa ulaşması kolay ya hem çevreyolu sayesinde karşıyakaya bile max 30 dakika hem de üyelerimiz öğrendi artık orayı![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
karşıyakada olsa tamam süper olacaktabi benim ilk buluşmam ama yinede sizler daha iyi bilirsiniz arkadaşlar
balçovaya pazar günü gelmeye çalışırım şimdiden teşşekürler can karşıyakaya işin düşmedi heralde kardeşim
stickerslı olamadım bi türlü
![]()
anıl beklıoruzzz senıde![]()
anılcım dün karşıyakadaydım ama saat 11 civarıydı akşam o yüzden rahatsız etmek istemedim en kısa zamanda tekrar gelicem bu sefer uygun bi saatte gelip aramaya çalışırım![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
pazar günü balçova migros peki saat kaçta??
saat 1 de oluyor...
1 de gelsin ama herkes lütfen.Geçenki gibi yarım saat bekletmeyin yine beni oralarda...
ohhhh maşallah süper ya liste uzuyor. Allah arttırmaya devam etsin. Bu arada Ertan Bursa'da. ben dün akşam konuştum. Bursa GP buluşması olacakmış c.tesi veya pazar. Oradaki kardeşlerimizde kalmasını istiyormuş. Bende burada olması için C.tesi Bursa, Pazar İzmir buluşması yapılsın diye söyledimBakalım duruma göre inşallah o da aramızda olucak... Haluk bu arada önceki buluşmalarda hep bekleyen ben, gökhan ve can oluyorduk. Nöbet sana devir edilmiş anlaşılan
![]()
Nöbet bana kaldı 9 Eylül buluşmasında.Can en son geldi bu arada![]()
1. Halook!!!
2. JASMINE
3. CANAN (Yeni Üye - Yeğenim )
4. puntoksk (pazar burda olursam kesin gelmeyi düşünüyorum ilk defa katılıcam)
5.35APF86_slymnozen---inşallh
6.SteinGP
7.aslı
8.multijet
9.Gkhan
10.ZaMBroTTa_1985
11 BrK_20 (berk
12- blackpunto35
pazar günü sabah saat 5 te mesai bitiyor ama saat 13 te migrostayım özledim buluşmayı yawww puntişi biraz çevirelim))
oo tuna bey hoşgeldiniz aramıza![]()
Muhammad Ali Clay
keşke arasaydın can buluşurduk gece gündüz fark yapmaz benim için ama anlayışın için saol yrn ben konak tarafında olucam yrn musait olursan görüşelim istersen açıköğretimde işim war öğlen 1veya2 gibi ordayım oralarda olursan görüşelim kardeşim saol tekrardan![]()
ben gelmeyi çok istiyorum ama sanırım annemler bırakmaz yinede o tarafta olursam uğramaya çalışçam(bizimkiler kızıyo punto buluşmalarına ayrıca 4 günlüğüne geldim bidaha taa bayramda)
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Ben buluşmadan sonra Ankara yolcusuyum.
ohooo ayrı bi alemdir bizimkiler![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
allahh allahhh benım valıde nın hosuna gıttııyı dıe yenı yenı arkadalar yenı ortam hıc degılse pazar gunu evde oturma dıoo
puntodaslarınla cık dıooo hahah
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri