Ablalarım,Abilerim,Kardeşlerim,Forumdaşlarım,
Havalar yavas yavas duzeliyor.Mart bası gibi yada ortasına dogru guzel bir aktivite yapalım diyorum.
GO-KART vede MANGAL
Bu arada CİHAN kardeşimizde Nisan basında askere gidecek onuda guzel bir eglence ile ugurluyalım...
Bu kapsamı daha da acmak istiyorum.
Bazi arkadaslarımız ozellikle Manisa ve Aydın tarafındakilerde katılmayı çok istediklerini belirtmişlerdi.
Hadi arkadaslar dusuncelerinizi ve fikirleriniz yazın bende bu duruma göre gereken degerlendirmeleri fiyat durumlarını ve organizasyonu ayarlayayım.
İlk bulusmada İZMİR'in birlik ve bütünlüğünün ne kadar üst seviyede oldugunu sizler sayesinde gördük...
Hepinize Sevgi ve Saygılarımla;
BBYILDIZ
İlk buluşma ilk aktivite olacak inşallah benim için
Mevki ve konum olarak düşünülen yer neresidir ?
KarŞıYaKa
Fikirlerden sonra karar verecegiz.
Herkes bildiği bir yer varsa soyleyecek cunku go kart için pist ve arac sayısı onemli...
Konum cok sorun değil herkeste arac var.Olmayanlarda aramızda alacagız araclarımızla...
Yeter ki nezih ve guzel bir yer olsun.Mangalı olursa daha guzel olur.
Go kart ve mangal yan yana bulabilirsek çok şanslı olur Yada pistte mangal yaparız konuyu takipteyim bu buluşmada mutlaka bulunmak istiyorum.
KarŞıYaKa
Gokart için tartışmasız Pınarbaşı Ülkü Yarış Pisti uygundur. Hem araçlar bakımlı, hemde pist güzel, fiyatlar uygun.
ouw ye
süper olucak, fitili buca-kaynaklar diyip yakayım gerisine siz karar verin
2 sinin bir arada olduğu az yer vardır
Valla Go-kart bilemem ama mangal için bizim kendi yerimiz var menderes te bir kere gittik arkadaşlarla memnun kalmıştı herkes. Fiyat konusunuda zaten gidenler biliyor. Bu da benim önerim başkanım
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Yer konusunda bi fikrim yok ancak katılmak isterim. Çok büyük bi aksilik olmazsa %99 ben varım
Bu sefer nasipse bende sizinleyim geçen sefer kuzenin nişanı işi bozdu benim can kardeşimin önerdiği yer uygundur bencede,ordan istenirse otobandan pınarbaşına inilebilir,saygılar
Can' ın dediği yerden pınarbaşı çok mantıksız yahu
eğer iki organizasyonun birbirine yakın olmasını istiyorsanız buca hancı ve çevresi mantıklı, hancının çevresinde mangal yakılacak çok yer var, yemekten sonra da yada önce go kart yapılabılır hancıda, ata binmek isteyen ata biner çocuklar için park alanı vs...
1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER
Bana her yer buluşma.....
Kaynaklar'da daha öncesinde buluşma organize edilmediğinden oyum o yönde... 17 Mart olmasın ama
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri